RECOMANDARE: Acumulator extern TP-Link TL-PB10400

Cred ca de 2 ani tot aman sa-mi achzitionez un acumulator extern, insa a sosit momentul sa fac o alegere pe cat se poate de buna, asa ca am ales TP-Link TL-PB10400, un acumulator extern care pare sa fie echilibrul perfect intre calitate si pret, cel putin asta pot spune dupa cateva zile de folosinta.

Detin un Samsung Galaxy S6 si dupa cum stiti are o baterie care te dispera atunci cand ai activat 4G si GPS (cred ca este valabil pentru multe telefoane), in cateva ore se consuma si clar trebuie sa ai o solutine practica la indemana, ori eventual renunti la telefon pana cand vei ajunge acasa.

Acumulator extern TP-Link TL-PB10400, 10400 mAh, White – profită acum de reducere

Sunt sceptic atunci cand cumpar ceva, ma uit de 10 ori la produs, citesc review-uri si dupa cateva zile iau o decizie, asa am facut si cu acumulatorul extern TP-Link TL-PB10400, un acumulator ce vine cu o capacitate mare de incarare si cu 2 porturi USB, asta inseaman ca putem incarca simultan 2 telefoane, tablete si alte dispozitive care permit incarcarea.

Un telefon ca galaxy s6 il incarca de aproape 3 ori, insa telefoanele ce au un acumulator mai mic le pot incarca de 5-6 ori. De asemenea, interesant este faptul ca unul din cele 2 porturi este de 2A, asta inseamna o incarcare foarte rapida a telefonului mobil.

Eu l-am achizitionat la pretul de 131 lei, insa cu siguranta pe viitor pretul acestui acumulator extern o sa scada.

Ce m-a impresionat la acest acumulator:

  • Capacitate mare de 10400mAh
  • Porturile USB duale vă permit să încărcați rapid două dispozitive simultan
  • Compatibil cu dispozitive de încărcat-USB de intrare 5V
  • protectii de securitate multiple
  • lanternă practică

Clip de prezentare:

Comentarii

Leave a reply

Review IT