Remington Comfort Series Plus PF7400 – aparat de ras cu doua site Dual Foil si tehnologie Flex & Pivot!

Recomandat in special pentru pielea sensibila si nu numai, aparatul de ras Remington Comfort Series Plus PF7400 este ideal pentru a va bucura de un barbierit precis, neted si foarte confortabil. Acesta vine cu doua site Dual Foil, tehnologia inovatoare Full Flex and Pivot, un trimmer de interceptare pentru firele mai lungi, trimmer culisant pentru detalii, capat lavabil si o baterie de buna calitate, fiind disponibil la un pret foarte accesibil pentru orice buget.

Designul ergonomic al noului aparatul de ras fara fir asigura un conform maxim de utilizare in timpul unei barbieriri, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare argintie si neagra, doua site flexibile Dual Foil, un capat de ras flexibil si eficient de tip lavabil, indicator LED de incarcare sau de baterie epuizata, trimmer incorporat si nu in ultimul rand de un capac de protectie al capatului de ras.

PROMOȚIE Remington Comfort Series Plus PF7400, 2 site flexibile – verifică preț

Aparat de ras cu site de la Remington utilizeaza tehnologia inovativa Full Flex & Pivot pentru a se asigura ca lamele Dual Foil de inalta calitate se muleaza perfect pe orice tip de contur al fetei si ca acestea mentin in permanenta contactul cu pielea pe tot parcursul barbieritului, oferindu-va asadar posibilitatea de a va bucura de un barbierit neted, precis si foarte confortabil, chiar la dumneavoastra acasa.Remington Comfort Series Plus PF7400

Trimmer-ul de interceptare integrat functioneaza impreuna cu cele doua site Dual Foil pentru a beneficia de un barbirit eficient si cat mai neted posibil. Pe langa toate acestea, trimmer-ul de interceptare este perfect pentru captarea eficienta si totodata taierea precisa a tuturor firelor mai lungi de barba, in timp ce trimmer-ul culisant va permite o finisare foarte detaliata chiar si a firelor mai mici de barba.

Cu toate acestea, aparatul de ras Remington Comfort Series Plus PF7400 poate fi utilizat fara cablul de alimentare pentru un barbierit rapid si cat mai confortabil, datorita bateriei rezistente cu o autonomie buna de pana la 40 de minute, mai mult decat suficienta pentru mai multe barbieriri complete. In plus, o incarcare completa a bateriei aparatului de ras dureaza in jur de 16 ore, in timp ce afisajul LED indica gradul de incarcare al bateriei sau daca aceasta este epuizata.

Comentarii

Leave a reply

Review IT