REVIEW: Sistem de navigatie GPS ANDROID MediaTek™ 7″- Cu sistem de operare Android 4.4.2!

  Review Sistem de navigatie GPS ANDROID MediaTek™ 7″

Sistemul de navigație GPS ANDROID MediaTek™ 7 inch are cel mai nou design din categoria dispozitivelor GPS, având sistem de operare Android 5.0 Lollipop. GPS-ul cu 20 Canale, funcționează mai stabil și mai rapid decât oricare alt sistem de navigație. Poți introduce cartele SIM 3G WCDMA,  obținând astfel, navigarea pe Internet  oricând și de oriunde. De asemenea, poți folosi Wi-Fi. Dispozitivul are un design unic. Este foarte ușor să pui acest produs GPS în orice mașină sau orice camion. Nu este nevoie sa schimbi oglinda retrovizoare pentru montarea dispozitivului și nu este nevoie să antrenezi brațul de montare.

 Preț Sistem de navigatie GPS ANDROID MediaTek™ 7″

Sistemul de navigație GPS ANDROID MediaTek™ 7 inch are un preț destul de accesibil, iar raportul preț calitate este foarte bun, deoarece dispozitivul este foarte modern, având integrate cele mai noi tehnologii. În pachetul dispozitivului este inclus un cablu USB.

Vezi preț – GPS ANDROID MediaTek™ 7

 Caracteristici

Cache-ul și ecranul mare al sistemului de navigație GPS ANDROID MediaTek™ 7 inch, oferă suport pentru aplicații multifuncționale, rulând foarte rapid. Cele 2 camere foto, cea frontală și camera de pe spate, sincronizează simultan înregistrarea video. Camera de vizualizare de pe spate este ideală pentru parcarea mașiniiEcranul se comută automat la camera cu vedere de pe spate, ajutând astfel la a efectua o parcare ușoară și sigură.

Display: Ecranul tactil IPS cu diagonala de 7 inch, oferă o integrare multifuncțională a GPS-ului. Ecranul tactil de mare precizie este realizat pe baza tehnologiilor de înaltă calitate, Anti-reflective și Capacitive Touchscreen. Dispune de afișaj super-clar de 800 x 400 pixeli. Tot ceea ce apare pe acest ecran, este foarte clar și în culori saturate, numărul de culori ajungând la 64 K.

Hardware: Suportă conexiunea wireless gratuit pentru telefon mobil,  pentru apel și pentru recepție. În plus,  telefonul mobil poate fi sincronizat cu  dispozitivul GPS. Astfel poate fi foarte ușor să apelezi pe cineva din agenda telefonică. Memoria RAM este de 512 MB, memoria internă fiind de 8 GB, iar cu ajutorul slot cardului de memorie SD se poate ajunge până la 32 GB.

Procesor: Sistemul Android 5.0 Lollipop cu procesor MediaTek mtk 8127 quad core cu o frecvență de  1.3 GHz.

Harti:  Dispozitivul vine cu hărți preîncărcate pentru toată Europa, cu program de navigare IGO, având un număr de 46 de țări incluse.

Audio-video: are transmițător FM, asistent vocal pentru navigație, muzică. Filmul vocal va fi transferat în autocolumnă prin intermediul transmițătorului FM, pentru a te bucura de o voce stereo mai puternică.

Baterie: Se utilizează încărcătorul de mașină specificat, pentru a reîncărca dispozitivul înainte de utilizare.

Optiuni suplimentare

Card micro SD.

Comentarii

Leave a reply

Review IT