REVIEW: Televizor LED Smart Samsung, 80 cm, 32M5670 – Cu caracteristica superioară de imagine Wide Color Enhancer!

Samsung 32M5670

Televizorul inteligent redefinește stilul de viață al secolului 21, cu o interfață îmbunătățită pentru o utilizare foarte ușoară. Opțiunile și funcțiile de divertisment pot fi accesate cu ușurință. De exemplu, poți crea o listă personalizată cu sarcinile de zi cu zi și poți partaja conținut, între mobil și TV. Memoria televizorului, de asemenea, ia act de ceea ce ai văzut ultima dată, astfel încât să poți continua să vizionezi de unde ai rămas. Samsung 32M5670  este un  televizor inteligent, care rulează cu cel mai recent sistem de operare. În plus, acesta îți poate oferi acces nelimitat la o bibliotecă cu conținut de divertisment.

Televizor LED Smart Samsung, 80 cm, 32M5670, Full HD, Argintiu

Samsung 32M5670 folosește un algoritm de calitate a imaginii, îmbunătățind calitatea acesteia, oferind chiar și cele mai fine detalii. Datorită tehnologiei Wide Color Enhancer, culorile sunt mult mai realiste și mult mai vii. Proiectat pentru conectare fără fir, cu tehnologia Wi-Fi integrat, îl poți conecta la internet, fără a utiliza dispozitive externe la televizor.  Cu Connect Share Movie, conectezi pur și simplu unitatea USB sau HDD la televizor și poți viziona filmele preferate, fotografii impresionante sau poți asculta muzica preferată. Formatele suportate de acest televizor sunt multiple, unele dintre acestea fiind AVI, ASF, MP3, JPEG și multe altele.Dispus în camera de zi, televizorul Samsung 32M5670 o poate transforma într-un centru multimedia.

Datele digitale de înaltă rezoluție, fac posibil transferul rapid de pe diferite dispozitive, direct pe ecranul televizorului. Interfața televizorului este destul de intuitivă, oferind diverse opțiuni de conectare, precum și caracteristici interesante. Samsung 32M5670 poate fi utilizat atât de persoanele tinere și moderne, cât și de persoanele mai în vârstă cu vederile largi.Samsung 32M5670 este un Smart TV de tip LED, ce face parte din gama 2017.

Sistemul audio este Stereo, având integrate două boxe de câte 10 wați fiecare și deținând caracteristici superioare de sunet Multiroom Link, Bluetooth Audio, Dolby Digital Plus, DTS Codec. Ecranul televizorului este plat, iar diagonala acestuia este de 80 de cm, dând posibilitatea de a fi amplasat chiar și într-o bucătărie.

Cele mai importante caracteristici:

  • Tip: LED
  • Tip TV: Smart TV
  • Gama: 2017
  • Sistem audio: Stereo 2 x 10 wați
  • Caracteristici superioare de sunet: Multiroom Link , Bluetooth Audio, Dolby Digital Plus, DTS Codec
  • Diagonala (cm) : 80
  • Tip ecran: plat
  • Rezoluție: 4KFull HD
  • Caracteristici superioare de imagine: Picture Engine: HyperReal, PQI 600, Micro Dimming, Wide Color Enhancer (Plus), PurColor,Contrast Enhancer, Film Mode, Natural Mode Support

Preț Samsung 32M5670

Prețul televizorului nu trebuie justificat, deoarece nu este foarte mare. Acesta îți poate oferi divertisment de calitate, deoarece deține o interfață intuitivă care oferă posibilitatea de a fi conectat la dispozitive externe, într-un mod foarte ușor. Mai mult decât atât, produsul face parte din gama 2017, ceea ce înseamnă că reprezintă o noutate în domeniu.

Samsung 32M5670

Full HD, 80 cm

 Părerea noastră

Cea mai bună calitate a acestui televizor este consumul redus de energie electrică. Este ușor de utilizat și te poți convinge cu ușurință de acest lucru. Imaginea este destul de puternică, clară, în culori frumoase, doar sunetul este ceva mai decent.  Cea mai mare nemulțumire pe care o poți avea vis-a-vis de acest televizor, este limitarea la aplicațiile de televiziune inteligente, cum ar fi conversia din 2D in 3D.  

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT