Samsung AR12HSFNCWKNZE – aparat de aer conditionat cu Digital Inverter

Daca uneori este nevoie de mult timp pentru a realiza daca un anumit produs este potrivit pentru dumneavoastra, alteori este suficient sa aruncati o singura privire, pentru a fi constienti ca faceti alegerea corecta. La fel se poate intampla si cu aparatul de aer conditionat Samsung AR12HSFNCWKNZE, care impresioneaza prin designul sau modern, in forma de triunghi.

Chiar daca efectul vizual este unul placut, designul in forma de triunghi al acestui aparat de aer conditionat nu are doar rolul de a incanta privirea, cat si cel de imbunatatire a performantelor aparatului. Asadar, permite aerului sa circule mai repede si mai departe, iar tehnologia Digital Inverter se asigura sa va ofere o eficienta energetica crescuta.

   Vezi AICI preţul pentru Samsung AR12HSFNCWKNZE   

Capacitatea de racire oferita de aparatul de aer conditionat Samsung AR12HSFNCWKNZE este de 11.942 BTU, iar cea de incalzire este de 13.648 BTU, fiind inclus in clasa de energie A+ atat pentru incalzire, cat si pentru racire.

Samsung-AR12HSFNCWKNZE

Datorita tehnologiei Triple Protector Plus, poate sa impiedice supraincarcarea compresorului si a controlerului care sunt cauzate de caderile de tensiune si de fluctuatiile curentului electric, astfel incat nu veti avea nevoie de un stabilizator de tensiune pentru a va proteja aparatul de aer conditionat. In plus, este echipat cu un strat anticoroziv care previne ruginirea carcasei si corodarea condensatorului. In acest fel beneficiati de o durata de viata prelungita a aparatului de aer conditionat.

Atunci cand sunteti singur puteti sa economisiti energie, in timp ce va bucurati de temperatura dorita, datorita modului Utilizator Unic. Acesta are rolul de a permite folosirea compresorului la o capacitate redusa. Mai mult decat atat, prin tehnologia Digital Inverter cu EER 10.1, va puteti simti confortabil pe perioade lungi, in timp ce veti economisi energie.

Citește și:  5 beneficii ale geamurilor termopan

Va doriti ca temperatura din sufrageria dumneavoastra sa scada mult mai repede? Este posibil prin utilizarea acestui aparat de aer conditionat, datorita functiei Racire rapida. Odata ce temperatura obtinuta este cea dorita, aparatul se va comuta imediat in modul Racire confortabila, fara sa trebuiasca sa faceti setarile manual.

Dispune de functiile Auto Restart si Dezumificare, iar filtrul sau Easy Filter este usor de scos, pentru a fi curatat, deoarece se afla in exterior, in partea de deasupra. Stratul antibacterian are rolul de a filtra praful, alergenii si agentii contaminati, pentru ca aerul de respirat sa fie unul sanatos si pur.

Datorita functiilor sale moderne, acest aparat de aer conditionat Samsung ofera aproape tot ce isi poate dori un utilizator.

Comentarii

Leave a reply

Review IT