Samsung Eco Bubble WF80F5E2U2W – Masina de spalat rufe Slim cu 1400 RPM si clasa A+++

Daca tocmai ti s-a stricat masina de spalat cand abia iesise din perioada de garantie, cu siguranta de data asta vrei sa sufli si in iaurt si vrei sa alegi o masina noua super fiabila, care sa te tina in timp, moderna si la un pret avantajos.

In acest caz iti recomand cu incredere masina de spalat rufe Slim Samsung Eco Bubble WF80F5E2U2W, care are o capacitate de 8 kg chiar daca este un model slim, ergonomic, ce ocupa mai putin spatiu. Ea masoara in latime doar 85 cm, are o inaltime de 60 cm, iar adancimea sa nu depaseste 55 cm. Este ideala pentru familiile medii, de 4-5 membri care cauta o masina compacta care sa ocupe putin loc in bucatarie sau in baie.

Daca tot am vorbit la inceput de garantie, o sa amintesc din start ca poti opta pentru garantie extinsa de la 2 ani implicit la inca 2 ani pentru o diferente de aproape 10% din pretul sau.

   Verifica AICI pretul actualizat pentru Samsung Eco Bubble WF80F5E2U2W  

Samsung Eco Bubble WF80F5E2U2W nu este o masina ieftina, ci este o masina de spalat rufe moderna, extrem de bine echipata, cu o eficienta energetica care i-au adus de 3 x plus (+), astfel incat a fost incadrata in clasa A+++.

Datorita sistemului revolutionar ce sta la baza realizatii acestei masini de spalat, vei putea folosi pentru curatare apa rece, iar rufele vor fi la fel de bine spalate. Aceasta tehnologie EcoBubble iti garanteaza ca vei economisi energie la fiecare ciclu de spalare. Vei spala cu apa rece iar facturile de electricitate vor ramane sub control.

Citește și:  REVIEW - Beko WTV9716DXST

Samsung Eco Bubble WF80F5E2U2W

Incarcarea se face frontal, printr-un hublou. Cu o viteza de centrifugare de 1200 rpm si un nivel de zgomot intre 54 dB(A) la ciclul de spalare si 74 dB(A) la centrifugare, aceasta masina de spalat exceleaza prin silentiozitate, datorita unui motor inovator care produce mai putina frecare si mai putine vibratii. In plus, acest lucru inseamna ca masina va rezista mai bine in timp deoarece componentele sale nu sunt intens solicitate.

Cele 15 programe disponibile acopera absolut tot ceea ce ai putea avea nevoie. Poti spala haine din materiale diverse, de la cele mai delicate care necesita spalare manuala pana la prosoape si lenjerii murdare, camasi inchise la culoare, haine delicate ale copiilor sau ale persoanelor predispuse la alergii etc. O spalarea rapida dureaza doar un sfert de ora si este foarte simplu de selectat.

Inca un lucru interesant la acest model, este functia de Eco Drum Clean cu ajutorul careia poti spala tamburul foarte usor si sigur atunci cand este necesar pentru a elimina resturile de murdarie si detergent.

Samsung Eco Bubble WF80F5E2U2W este intr-adevar un produs de nota 10 cu felicitari.

Comentarii

Leave a reply

Review IT