Samsung RB29FSRNDWW – 10 ani garantie pentru motor

Combina frigorifica Samsung RB29FSRNDWW este un model  modern No Frost, cu un volum net de 290 litri, inclus in clasa de eficienta energetica A+. Astfel, va asigura un consum redus de energie, in timp ce va ofera suficient spatiu pentru a depozita toate produsele alimentare care va sunt necesare. Frigiderul are un volum net de 192 litri, in timp ce congelatorul dispune de un volum net de 98 de litri.

Congelatorul este echipat cu 3 compartimente si ofera o utilizare eficienta a spatiului, deoarece este prevazut cu un compartiment cu deschidere completa. Astfel, veti putea depozita, organiza si scoate cu usurinta produsele dorite, deoarece veti avea acces facil.

   Vezi AICI pretul pentru Samsung RB29FSRNDWW  

Atat pentru un consum redus de energie, cat si pentru a mentine o temperatura constanta, a produce un nivel redus de zgomot si a avea o durata crescuta de viata, combina frigorifica Samsung RB29FSRNDWW dispune de compresor cu inversor digital. Spre deosebire de compresoarele conventionale, care beneficiaza doar de 2 comenzi, compresorul cu inversor digital efectueaza cinci cicluri pe baza nivelurilor de umiditate si a sabloanelor utilizate.

Samsung RB29FSRNDWW

Frigiderul dispune de raft cu glisare usoara, care este construit pe balamale glisante si poate fi scos cu usurinta, pentru a organiza eficient depozitarea alimentelor, dar si pentru a avea acces chiar si la produsele alimentare situate in spatele frigiderului.

LED-ul situat in partea superioara va garanteaza o luminozitate crescuta in interiorul frigiderului, iar raftul mai adanc pentru bauturi va permite sa pastrati la rece recipientele mai mari cu suc sau lapte. Atunci cand locuinta dumneavoastra va fi plina de musafiri, veti avea suficiente bauturi reci pentru fiecare invitat.

Tehnologia No Frost nu mai are nevoie de nicio prezentare. Datorita acestei tehnologii, combina frigorifica Samsung RB29FSRNDWW ofera performante optime de racire, fara sa formeze gheata sau zapada, astfel incat dumneavoastra nu va mai trebui sa va chinuiti sa dezghetati frigiderul. Functia de super-congelare, sistemul de avertizare pentru usa deschisa si sistemul Multiflow cresc usurinta de utilizare, cat si performanta acestei combine frigorifice.

Designul este important pentru fiecare aparat electrocasnic pe care il achizitionam, dar modelul Samsung RB29FSRNDWW nu ne dezamageste nici la acest capitol. Inca de la prima vedere putem remarca aspectul modern si elegant in nuanta argintie, care se va asorta cu celelalte electrocasnice din inox si va ofera o nota moderna bucatariei dumneavoastra. Atat gratie designului sau, cat si a performantei de racire pe care o ofera, acest aparat electrocasnic marca Samsung este un model foarte bun.

Comentarii

Leave a reply

Review IT