REVIEW: Combina frigorifica Samsung RB30J3100WW/EF – Cu compresor All-Around Cooling!

Combina frigorifica Samsung RB30J3100WW/EF

Această combină frigorifică Samsung RB30J3100WW/E oferă un îngheț optim datorită tehnologiei No Frost. Aceasta asigură o temperatură constantă și uniformă, ajustând orice modificare a temperaturii. Iluminarea cu LED-uri asigură o luminozitate de calitate în interiorul frigiderului. Foarte prietenos cu mediul, acesta nu produce căldură și oferă durabilitate pentru o lungă perioadă de timp.

Combina frigorifica Samsung RB30J3100WW/EF, 311 l, Clasa A+, H 178cm, Full No Frost, Alb

Combina frigorifică Samsung RB30J3100WW/E are o înălțime de 178 cm și o capacitate de 311 litri. Aceasta face parte din clasa de eficiență energetică A+, oferind un consum redus de energie electrică, cu un consum anual de 272 kw. Volumul frigiderului este de 213 litri, iar cel al congelatorului de 98 de litri. Frigiderul este format din 4 rafturi de sticlă securizată , care facilitează întreținerea și oferă igienă și confort. Rafturile sunt glisante și prin alunecare, oferă acces facil la produsele alimentare. Astfel, mâncarea se poate vedea mult mai ușor, alegând ceea ce îți dorești și nu ceea ce se vede. Această combină frigorifică mai deține și un compartiment pentru legume și fructe. Pe ușa frigiderului sunt create 4 suporturi pentru depozitarea micilor recipiente.

Congelatorul este dotat cu un număr de trei compartimente spațioase, având o capacitate de congelare de 12 kg de alimente în 24 de ore. Decongelarea se face în sistem automat, ceea ce înseamnă că utilizatorul nu trebuie să intervină cu nimic. Prezentă pe toate frigiderele Samsung, tehnologia No Frost previne formarea gheții și permite o mai bună conservare a alimentelor. Deschiderea sertarelor congelatorului din interior către exterior la maxim, permite stocarea și organizarea alimentelor mult mai bine, iar accesul la produsele congelate se face mult mai ușor.

Citește și:  REVIEW - Daewoo FN-510DWC

Compresorul All-Around Cooling oferă automat cinci poziții diferite, care permit să adaptezi funcționarea acestuia, în funcție de nivelul de umiditate și de utilizare a frigiderului. Acesta permite menținerea temperaturii constante, reducând zgomotul și consumul de energie electrică, oferind și durată de viață lungă combinei frigorifice.

 Cele mai importante caracteristici

  • Tip: combină frigorifică
  • Volum net frigider (l): 213
  • Volum net congelator (l): 98
  • Volum net total (l): 311
  • Clasa energetică: A+
  • Sistem dezghețare frigider: automat
  • Sistem dezghețare congelator: automat

Preț Combina frigorifica Samsung RB30J3100WW/EF

Prețul combinei frigorifice Samsung RB30J3100WW/E se află în raport cu calitatea, deoarece deține compresor All-Around Cooling, care oferă economie de energie electrică, o congelare eficientă, păstrarea în deplină siguranță a alimentelor depozitate în frigider și reducerea zgomotului. Alimentele sunt depozitate mult mai ușor datorită rafturilor glisante pentru frigider și a compartimentelor cu deschidere maximă la congelator. Produsul vine la pachet cu accesorii precum, o tavă pentru gheață și un suport pentru ouă.

Samsung RB30J3100WW/EF

311 l, Clasa A+, H 178cm, Full No Frost

 Părerea noastră

Combina frigorifică Samsung RB30J3100WW/E deține un singur compresor cu sistem de răcire All-Around Cooling, care este perfect pentru păstrarea alimentelor în cea mai deplină siguranță. Rafturile frigiderului sunt încăpătoare, iar faptul că sunt glisante oferă o mai bună poziționare a alimentelor și recipientelor. Sertarele congelatorului se deschid la maxim, pentru a putea depozita mult mai eficient pachetele cu alimente. Consumul de energie electrică este destul de redus iar zgomotul practic nici nu există. O combină frigorifică excelentă!

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT