Monitor LED Samsung 23.6″, Wide, Full HD, VGA, Negru, S24C200BL – ideal pentru jocuri

Sunt de ceva vreme in cautarea unui monitor LED care sa-mi satisfaca toate dorintele, sa fie de la o firma buna, sa aiba o rezolutie accetabila si nu in ultimul rand sa vina cu un timp de raspuns cat mai mic, recunosc ca doresc sa-l folosesc pentru jocuri.

Samsung S24C200BL este alegerea pe care am facut-o in urma cu cateva zile, pretul initial era oarecum mare, insa am asteptat si acum monitorul vine cu un discount de 25% (acesta fiind valabil in momentul scrierii articolului), asa ca l-am comandat si astept ca pe maine sa-mi ajunga acasa si sa ma bucur de performantele lui.

   Vezi AICI preţul pentru Monitorul LED Samsung S24C200BL   

L-am ales pentru caracteristicile lui, dar si pentru design-ul extrem de placut si minimalist, este extrem de subtire iar latimea ramei este redusa fata de modelele anterioare de la Samsung. Putem remarca, ca acesta se poate monta si pe perete prin sistemul 100 x 100 mm.

Samsung-S24C200BL

Samsung S24C200BL vine cu o diagonala de 23.6 inch si cu tehnologia led, are o rezolutie FULL HD 1920 x 1080 si un timp de raspuns de doar 5 ms, aspectul imaginii este Wide 16:9 si vine cu un contrast tipic 1000:1, de asemenea pai putem evidentia luminozitatea de 250 cd/mp si reproducerea de culori care vine cu o valoare de 16.7 milioane.

Ca si conectivitate avem 1 x VGA si 1 x DVI, putem spune ca portul hdmi reprezinta un minus, insa DVI-ul sa spun ca poate ajunge fara nici un fel de probleme la caracteristicile hdmi-ului.

Vine cu cateva caracteristici speciale, evidentiem aici: Eco Saving, Samsung MagicAngle, Samsung MagicBright 3 si Temporizator de oprire.

Avem o greutate efectiva de 4.1 kg si un consum redus de energie, doar 30 W, asta se datoreaza tehnologiei LED.

Samsung S24C200BL l-am ales pentru gaming si pentru simplul fapt ca vine cu un pret redus, trasnportul este gratuit si am posibilitatea de a deschide coletul la livrare.

Comentarii

Leave a reply

Review IT