Samsung WW60J4210LW/LE – masina de spalat rufe slim cu motor Digital Inverter si tehnologia Eco Bubble!

Cu un design modern, o capacitate suficienta de spalare si mai multe dotari de ultima generatie, masina de spalat rufe slim Samsung WW60J4210LW/LE reprezinta o alegere perfecta si destul de avantajoasa pentru persoanele sau familiile care vor sa se bucure de rezultate excelente la spalare, cu un consum minim de resurse. Disponibila deja si pe eMAG.ro la un pret destul de accesibil pentru dotarile sale foarte bune, aceasta este dotata cu un design slim si extrem de elegant, display digital de tip LED, clasa A+++, un motor Digital Inverter de noua generatie, un tambur Diamond din inox, tehnologiile Eco Bubble si Bubble Soak de la Samsung si 14 programe speciale de spalare.

Design-ul modern si extrem de subtire a masinii de spalat rufe cu incarcare frontala de la Samsung se va potrivi perfect oriunde o veti amplasa in locuinta dumneavoastra, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare alba, un panou de control electronic usor de utilizat (cu un display digital de tip LED intuitiv), dar si de o usa transparenta Crystal Gloss cu un aspect estetic superb. In plus, design-ul unic. usor ondulat, al tamburului Diamond din inox, cu margini finisate in forma de diamant, este extrem de delicat cu hainele dumneavoastra, in timp ce orifciile mici de evacuare a apei ajuta, de asemenea, la protejarea tesaturii, impiedicand prinderea hainelor.samsung-ww60j4210lw-le

Cu tehnologia Eco Bubble de la Samsung, va veti putea bucura de o spalare eficienta si de cea mai buna calitate a rufelor dumneavoastra, la un consum redus de energie electrica, prin intermediul bulelor care activeaza detergentul pentru a putea patrunde rapid in material si a elimina cu usurinta murdaria din haine, chiar si in apa rece de numai 15 grade Celsius. Tehnologia Bubble Soak inlatura o varietate de pete dificile din haine, prin inmuierea excelenta a hainelor dumneavoastra in bulele de detergent, astfel ca petele sunt inlaturate in mod eficient, printr-o singura atingere a unui buton de pe panoul de control electronic al masinii de spalat marca Samsung.

Samsung WW60J4210LW/LE

6 kg, 1200 RPM, A+++

Masina de spalat rufe slim Samsung WW60J4210LW/LE este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++, pentru a putea beneficia de un consum minim de resurse utilizate la spalare, inregistrand astfel un consum energetic anual estimat undeva la doar 122 kWh/an, respectiv un consum mediu anual de apa estimat la 7300 litri/an. Caracteristicile sale generale includ o viteza mare de centrifugare de maxim 1200 rpm, un numar de 14 programe speciale de spalare (Rapid, Bumbac, Baby Care, Lana, Sintetice, Prespalare, etc.), precum si o capacitate suficienta de incarcare de pana la 6 kilograme de rufe, ceea ce va permite sa va bucurati de o spalare eficienta si de foarte buna calitate a rufelor dumneavoastra.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT