Samsung WW70J5545FW/LE – masina de spalat rufe cu tehnologia EcoBubble si Bubble Soak, din clasa A+++!

Preţ Samsung WW70J5545FW/LE

Samsung WW80J5545FW/LE este o noua masina de spalat rufe cu aspect modern si functii inteligente din clasa A+++, recomandata in mod special pentru o singura persoana sau pentru o familie tanara si chiar una ceva mai numeroasa, care se regaseste deja si in oferta marilor magazine online din Romania la un pret foarte ok pentru dotarile sale de top. Aceasta vine cu un design elegant de culoare alb, clasa energetica A+++, un display digital tip LED, noul motor Digital Inverter, tehnologia EcoBubble si Bubble Soak, o capacitate de 7 kilograme de rufe, 10 programe speciale de spalare, un tambur Diamond din inox, o optiune de programare intarziata, sistemul Smart Check si altele.

Review Samsung WW70J5545FW/LE

Design-ul modern si foarte elegant al masinii de spalat rufe de la Samsung se va integra perfect oriunde o veti amplasa in locuinta dumneavoastra, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare alba, un panou de control electronic usor de utilizat (cu un display digital tip LED), dar si de o usa transparenta Crystal Gloss de culoare albastru metalizat. Noua masina de spalat rufe Samsung WW80J5545FW/LE are o clasa de eficienta energetica A+++, impreuna cu clasa de eficienta la stoarecere B, si un consum foarte redus de resurse utilizate la spalare, pentru a putea beneficia de un consum energetic anual estimat undeva la doar 153 kWh/an si un consum anual de apa estimat la 7400 de litri/an.

Noul motor Digital Inverter este extrem de silentios, are o eficienta energetica superioara si asigura o performanta excelenta si de lunga durata la spalare, toate acestea fiind completate de o durabilitate excelenta, cu o garantie de pana la 10 ani. Tehnologia EcoBubble asigura o curatare puternica chiar si la temperaturi scazute pentru a indeparta usor murdaria, in timp ce tehnologia Bubble Soak inlatura o varietate de pete dificile de pe aproape orice tip de material. Cu o viteza de centrifugare de 1400 rpm, 10 programe speciale de spalare si o capacitate de pana la 7 kilograme de rufe, pentru a putea obtine cele mai bune rezultate la spalare, fara a consuma prea multe resurse la spalare.

Părerea noastră despre produs

Moderna, economica si inteligenta, noua masina de spalat rufe Samsung WW70J5545FW/LE asigura o spalare extrem de eficienta si de cea mai buna calitate a rufelor dumneavoastra, pentru a va putea bucura de rufe perfect curate de fiecare data, fara a depune prea mult efort si fara a consuma multe resurse utilizate la spalare. Acestea fiind spuse, masina de spalat marca Samsung reprezinta o alegere perfecta si foarte avantajoasa pentru cei care isi doresc o noua masina de spalat foarte bine echipata din toate punctele de vedere, cu o eficienta energetica ridicata, o capacitate buna de spalare si mai multe functionalitati speciale de spalare, la un pret foarte ok pentru aproape orice tip de buget.

Samsung WW70J5545FW/LE

7 kg, 1400 RPM, Clasa A+++

– Părerea clienţilor –

O masina de spalat complet echipata pentru ziua de azi, dupa pererea mea, disponibila la un pret foarte ok de achizitionare. Este silentioasa si super eleganta, are un consum foarte redus de energie si este echipata cu o multime de functionalitati inteligente de spalare.

Un raport calitate/pret foarte bun din punctul meu de vedere. Masina de spalat Samsung este silentioasa chiar si la centrifugare, suficient de incapatoare pentru doua persoane si este foarte bine echipata pentru rezultate foarte bune la spalare. O recomand cu placere

Este o masina de spalat economica si foarte inteligenta, pe care o recomand celor care vor un produs excelent la un pret super ok. Aceasta arata super bine la exterior, nu produce prea mult zgomot, nu consuma multa energie si spala foarte bine orice tip de material.

Nu am nimic de reprosat avand in vedere raportul sau foarte bun calitate/pret. Noua masina de spalat Samsung se potriveste perfect in locuinta, are o capacitate buna de spalare si un consum redus de energie, iar aceasta se bazeaza pe un nou motor digital cu inverter.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT