Sencor 2810M4 – televizor HD LED cu design elegant si diagonala de 71 centimetri!

Recomandat pentru o camera de apartament, o incapere de dimensiuni reduse sau chiar pentru utilizarea ca un simplu monitor, noul televizor LED Sencor 2810M4 este ideal pentru cei care isi doresc un produs elegant si destul de bun, la un pret cat se poate de accesibil. Disponibil mai nou si in oferta celor de la eMAG.ro, acesta vine cu un design modern, ecran HD LED de 28 inch, sunet decent, tuner digital si multe altele.

Televizorul elegant de la Sencor dispune de un display High Definition de tip LED cu o diagonala mare de 71 centimetri, rezolutie decenta de maxim 1366 x 768 pixeli (HD Ready), un contrast dinamic de 400000:1, timp rapid de raspuns de doar 4 ms si o luminozitate foarte buna de 500 cd/mp, afisand asadar imagini clare si de inalta definitie pentru a va putea bucura de o experienta vizuala excelenta, chiar la dumneavoastra acasa.

PROMOȚIE Televizor LED Sencor, 71 cm, 2810M4, HD Ready – verifică preț

Pe langa cele de mai sus, ecranul HD LED mai beneficieaza de un raport de aspect a imaginii de 16:9 si unghiuri destul de largi de vizibilitate de pana la 170 / 160 de grade pe orizontala / verticala, ceea ce ofera imagini la fel de bune si culori vii din orice unghi de vizualizare. Sistemul audio este alcatuit din doua difuzoare stereo integrate, cu o putere totala de 12 W si tehnologia Egalizator, care permit redarea unui sunet bun si destul de puternic, fara distorsiune prea mari la un volum mai ridicat.Sencor 2810M4

Comptibil cu suportul standard de perete VESA, televizorul LED Sencor 2810M4 poate fi montat rapid si cu foarte mare usurinta pe oricare perete din incaperea unde vreti sa il amplasati, fara a mai avea nevoie de o comoda TV sau standul integrat. In plus, acesta dispune de functiile speciale Teletext, Timer sleep, Blocare parentala, Mod Hotel si Oprire automata, avand in acelasi timp porturile necesare in ziua de azi, precum un port USB 2.0, o intrare Scart (RGB) si trei porturi digitale HDMI.

Tuner digital (DVB-T, DVB-C), impreuna cu slotul CI+, simplifica receptionarea transmisiilor TV digitale sau de inalta definitie (HD), fara a mai avea nevoie de clasicul decodor extern. Functia pentru monitor asigura conectarea simpla si rapida a televizorului LED de la Sencor direct la PC-ul sau laptopul dumneavoastra. Cu toate acestea, playerul multimedia integrat permite redarea fara probleme a continutului multimedia preferat de pe stick sau chiar hard disk extern.

Comentarii

Leave a reply

Review IT