Sencor STM 40WH – robot de bucatarie elegant, spatios si foarte rezistent de 1000 W!

Util si de foarte mare ajutor in orice bucatarie, robotul de bucatarie Sencor STM 40WH este ideal pentru o procesare rapida si de inalta calitate a alimentelor dumneavoastra, datorita motorului puternic de 1000 W si a accesoriilor incluse. Acesta se remarca in principal printr-un corp robust din metal, un bol mare de 4,5 litri, o capacitate suficienta de framantare si mai multe accesorii detasabile din otel inoxidabil, fiind disponibil la un pret destul de accesibil pentru aproape orice buget.

Designul modern si foarte rezistent al robotului de bucatarie de la Sencor se va potrivi cu siguranta in orice colt sau spatiu mai mic de pe blatul mobilei pentru bucatarie. La exterior, acesta beneficieaza de un corp robust si elegant, fabricat in totalitate din metal, dar si de mai multe picioare anti-alunecare pentru o stabilitate ridicata pe orice tip de blat. In plus, bolul si accesoriile incluse sunt complet detasabile pentru a va bucura de o spalare rapida si cu foarte mare usurinta a robotului de bucatarie.

PROMOȚIE Robot de bucatarie Sencor STM 40WH, 1000 W, bol 4.5 l – verifică preț

Robotul de bucatarie Sencor STM 40WH dispune de un bol rezistent din otel inoxidabil, cu o capacitate generoasa de 4,5 litri / o capacitate de framantare de 1,5 kilograme si doua manere pentru o utilizare usoara, dar si de un sistem de protectie impotriva supraincalzirii. Cu toate acestea, motorul are o putere de maxim 1000 rpm si 8 trepte de viteza pentru o functionare eficienta si de foarte buna calitate la parametrii optimi, beneficiind totodata de o garantie standard de pana la 6 ani.Sencor STM 40WH

Pe partea de accesorii, acesta vine cu un tel in forma de “A” pentru creme si aluaturi usoare (fara drojdie), un tel in forma de para pentru o spuma pufoasa din albusuri de oua, frisca, etc., un carlig de framantare pentru aluaturile grele si mai dure (cu drojdie), un feliator si o razatoare cu trei accesorii detasabile pentru razuit si feliat grosier/fin, un cap de umplut carnati si nu in ultimul rand un tocator de carne cu doua site de 3 mm sau 8 mm.

Comentarii

Leave a reply

Review IT