Lada frigorifica Serreno SERLF-198M, 198 l, Clasa A+, Alb – in oferta magazinelor

Anul trecut nu am reusit sa pun la congelator tot ce mi-as fi dorit pentru iarna din cauza ca rafturile departamentului de congelare de la frigider erau pline. Pur si simplu nu aveam spatiu suficient. Asa ca m-am hotarat sa arunc un ochi la ofertele de lazi frigorifice si am fost incantata sa aflu ca exista si modele accesibile ca pret.

Am optat pentru lada frigorifica Serreno SERLF-198M care are o capacitate de 198 litri si este suficient de mare pentru familia mea. Intentionez sa congelez pentru iarna mai multe alimente: verdeata, suc de rosii, legume si mai ales fructe pe care le voi folosi pentru prajituri (zmeura, afine, visine etc). In plus, la Craciun voi putea sa pastrez prin congelare o cantitate mai mare de carne. Mi se pare extraordinar faptul ca pot avea la indemana, direct acasa alimentele de care am nevoie atat de des pentru prepararea mancarii.

   Verifica AICI pretul actualizat pentru Lada Serreno SERLF-198M  

Mi-a fost teama cumva ca o lada frigorifica ne va costa in timp foarte mult din cauza consumului de curent. Insa nu este deloc asa pentru ca lada frigorifica Serreno SERLF-198M are un consum redus. Ea face parte din clasa energetica A+.

Serreno SERLF-198MCa si detalii fizice trebuie sa amintim ca este de culoare alba, are dimensiuni de 85 cm latime x 94.5 lungime x 52.3 adancime si o greutate de 35 de kg. Este o lada frigorifica de dimensiuni mici in comparatie cu alte lazi, insa pentru noi a fost exact ce trebuie. Nu am fi avut ce sa facem cu o lada frigorifica mai mare. In plus noua ni s-a incadrat perfect in spatiul pe care i l-am prevazut. Din punct de vedere al nivelului de zgomot putem spune ca lada frigorifica Serreno SERLF-198M este cat de cat silentioasa. Noi locuim la curte si nu am asezat-o in bucatarie, ci intr-o camera in care intram mai rar. Nu ne deranjeaza absolut deloc zgomotul pe care il face.

Sincer, pretul atat de mic a fost cel care m-a convins pe deplin sa cumpar o lada frigorifica. Am gasit-o la o promotie http://www.emag.ro/lada-frigorifica-serreno-198-l-clasa-a-alb-serlf-198m/pd/DJ2C6MBBM/ si nu am mai stat pe ganduri si am comandat-o imediat. Mi s-a livrat acasa gratuit si am platit exact cand am primit-o. Nu a fost nevoie sa ma ocup eu de transport sau sa platesc suplimentar. Lada frigorifica Serreno SERLF-198M vine cu o garantie standard de 24 de luni, dar mie mi s-a parut potrivit sa optez pentru inca un an de garantie pentru un procent de 10% din valoarea sa.

Specificatii rapide:
Tip aparat: Lada frigorifica
Volum net total (l): 198
Clasa de eficienta energetica: A+
Volum net congelator (l): 198

Comentarii

Leave a reply

Review IT