Sharp QWT13F491WEU – Masina de spalat vase eleganta

Am obosit ca in fiecare seara sa petrec in jur de 40 de minute tot spaland vasele adunate in chiuveta. Asa ca m-am hotarat ca am nevoie de o masian de spalat vase. Am gasit-o pe cea de la Sharp, modelul QWT13F491WEU si sunt foarte incantata de alegere.

Aceasta are o capacitate de spalare de 12 seturi, adica suficient pentru o familie de 4 membri, cum este in cazul meu. Face parte din clasa de eficienta energetica A+, clasa de spalare A si eficienta la uscare, la fel A. O consider destul de eficienta, pentru ca ajunge sa consume anul 3360 litri de apa si 285 kWh energie, ceea ce inseamna putin. Practic, per ciclu de spalare consuma 12 litri de apa si doar 1 kW de energie electrica.

Verifică noul preţ pentru Masina de spalat Sharp QWT13F491WEU

Este prevazuta cu 6 programe de spalare, adaptate perfect unei varietati mari de situatii. Astfel, exista un program intensiv, pe care il selectez atunci cand am de spalat vase foarte murdare. Programul intensiv foloseste apa fierbinte la 65 de grade. Dar nu tot timpul avem de spalat vase atat de murdare. Si atunci, in aceste situatii prefer sa selectez programul Bio/ Eco, care incalzeste apa doar la 50 grade sau sa aleg optiunea de incarcare la jumatate, caz in care masina foloseste mai putine resurse pentru a finaliza ciclul de spalare.

Masina de spalat vase Sharp QWT13F491WEU, 12 Seturi, 6 Programe, Clasa A+, Display LCD, 60 cm, Alb

Cel mai util insa mi se pare programul rapid, de care ma folosesc ori de cate ori ma grabesc. Acesta dureaza exact o jumatate de ora.

In scop de siguranta, masina de spalat vase Sharp QWT13F491WEU este prevazuta cu un sistem de protectie impotriva inundatiilor si un sistem de protejare impotriva copiilor (practic puteti bloca meniul astfel incat copiii sa nu poata porni masina de spalat vase).

Din punct de vedere al designului nu pot spune ca are detalii care ies in evidenta. Este alba ca toate aparatele clasice din bucatarie (ceea ce inseamna ca se va potrivi cu mediul din bucatarie). Control panel-ul este pozitionat in partea de sus. In centrul sau se afla sigla producatorului Sharp, in partea dreapta butoanele de selectie si ledurile informative, iar in partea stanga, langa butonul de pornit/ oprit exista un afisaj pe care puteti citi informatii despre ciclul de spalare pe care l-ati selectat, precum si timpul ramas.

Dimensiunile masinii sunt de:84.5 cm latime x 59.6 cm lungime x 59.8 cm adancime iar greutatea sa este de 46 kg. Eu i-am gasit un loc bun si stabil in bucatarie, langa teava de apa. Este compacta si nu ocupa mult spatiu.

1 Comment
  1. Reply
    cosmin 29 noiembrie 2016 at 22:51

    Salut. Tocmai am achiziționat o mașină de spălat vase sharp qw-gt13f492w -eu însă nu reușesc să spăl pana la capăt la niciun program…îmi apare pe display codul de eroare F5 si toate ledurile pulsează…de ce? Nu reușesc să găsesc soluția….

Leave a reply

Review IT