Sharp SJ-B2297E0WEU – combina frigorifica cu display LED si sistem de racire No Frost!

Eleganta, spatioasa si destul de performanta, combina frigorifica Sharp SJ-B2297E0WEU este recomandata pentru o singura persoana sau pentru o familie medie si chiar mai mare, fiind ideala pentru racirea/congelarea eficienta si de buna calitate a tuturor alimentelor proaspete. Aceasta este disponibila pe eMAG.ro la un pret destul de bun pentru dotarile sale, remarcandu-se in principal printr-un design elegant, clasa energetica A++, display LED foarte intuitiv, sistemul special de racire No Frost, o capacitate suficienta de depozitare si multe altele.

Designul modern si foarte atragator al combinei frigorifice elegante si destul de spatioase de la Sharp va iesi cu siguranta in evidenta oriunde o veti amplasa, gratie carcasei elegante de culoare alba, display-ului de tip LED foarte intuitiv si a celor doua usi cu maner vertical si deschidere standard de la stanga spre dreapta, potrivindu-se perfect in orice colt sau loc din locuinta dumneavoastra. In plus, aceasta are o greutate de aproximativ 76 de kilograme si masoara 186,8 centimetri pe inaltime, 59,5 centimetri latime si o adancime de 63,2 centimetri.

PROMOȚIE Sharp SJ-B2297E0WEU, 297 l, No Frost, Clasa A++, Display – verifică preț

Sistemul special de racire No Frost, disponibil pentru ambele compartimente ale combinei frigorifice marca Sharp, ofera un microclimat ideal pentru mentinerea proaspata a alimentelor din frigider, in timp ce acesta elimina formarea de gheata si totodata inghetarea alimentelor proaspete din congelator. Mai exact, tehnologia No Frost asigura o circulatie constata a aerului, precum si o evacuare a vaporilor de apa, care impiedica depunerea de gheata pe alimentele depozitate si pe rafturile sau marginile congelatorului, pentru a nu mai fi necesara dezghetarea de tot a aparatului frigorific.Sharp SJ-B2297E0WEU

Combina frigorifica Sharp SJ-B2297E0WEU este incadrata in clasa de eficienta energetica A++ pentru un consum de energie electrica mult mai redus fata de celelalte modele similare din clasa A / A+, si anume aceasta inregistreaza un consum energetic anual de doar 245 kWh/an si de numai 0,671 kWh pe zi (24 de ore). Capacitatea sa suficienta de stocare se datoreaza unui volum net total destul de mare de pana la 297 de litri, dintre care un volum net de 225 litri il detine compartimentul frigiderului iar restul volumului net total de 72 de litri ii revine congelatorului.

Compartimentului frigiderului dispune de trei rafturi din sticla, un suport pentru oua, un suport metalic pentru sticle, un sertar special pentru pastrarea proaspata a carnii, pestelui, etc., doua compartimente pentru fructe si/sau legume, trei rafturi amplasate pe usa, dar si de un sistem de dezghetare automat. In ceea ce priveste congelatorul, acesta beneficieaza la randul sau de trei compartimente transparente si destul de spatioase pentru depozitarea alimentelor proaspete mai mult timp fata de frigider, precum si de o capacitate generoasa de congelare de pana la 10 kilograme pe zi.

Comentarii

Leave a reply

Review IT