REVIEW: Sony BDVE2100 – 5.1 cu Blu-ray 3D așa cum ai visat!

 Preț Sony BDVE2100

Cu un aspect cu totul inovator, Sony BDVE2100 vine cu un preț, care astăzi este oferit cu o reducere destul de substanțială, economisind aproape 30% din valoarea totală. La cumpărare îți este oferită o garanție de 24 de luni, care este destul de importantă și care garantează calitatea produsului.  Noul design este inspirat de fațete de cristal de rocă și face ca Sony să iasă în evidență din mulțimea de sisteme de pe piață. Mai mult decât atât, Sony îți oferă experiența  sunetului Surround.

În centrul acestui sistem care are o culoare elegantă, ce adaugă profunzime. se află un deosebit și impresionant Blu-ray. Când este vorba de Blu-ray, Sony se află în prima linie a tehnologiei. Bly-ray încorporat în sistemul BDVE2100, oferă rezultate uimitoare, așa cum trebuie să te aștepți de la producătorul Sony. Sunetul vibrant acustic, oferă o performanță de primă clasă. Este de asemenea, compatibil 3D dar și cu o gamă largă de formate ale fișierelor video, inclusiv XviD HD. Upscaling 1080p face de asemenea, ca DVD-utile să arate mai bine ca niciodată.

 Review Sony BDVE2100

Sony BDVE2100 este un sistem Home Cinema 5.1 cu Blu-ray 3D, cu aplicația la TV, putând utiliza chiar și smartphomul sau tableta, cu control de la distanță. Puterea totală a acestui dispozitiv este de 1000 de wați, iar sistemul este 5.1. Acesta poate reda un sunet performant pe mediile Blu-ray 3D, Blu-ray disc, DVD și SA-CD și  pe formate  WMV 9, MPEG-1, MPEG-2 și AVC-HD. Sony BDVE2100 este un sistem inteligent 3D Blu-ray, care va umple zona de divertisment cu un cinema expansiv, oferind de asemenea capabilități sofisticate, cum ar fi tehnologiile Bluetooth și NFC.

Sunet

_____________

Cu acest sistem cu sunet surround Home Cinema, casa ta va fi la un nivel superior. Cu cele cinci boxe oferite și un subwoofer compact, simțurile tale vor fi atrase profund în acțiunea de pe ecran. Sunetele sunt reproduse desăvârșit, fiind aduse ca valurile mării spre urechea ta. De la filmele cu acțiune și până la concertele de muzică, sunetele au un impact audio nealterat. Bass Boost te lovește cu pulsații ale frecvenței low-end, oferindu-ți un bass profund și răsunător, care trimite fiecare notă direct în plexul solar. Mai mult decât atât gama de sunete oferită se adaptează la tot ceea ce vizionezi. În modul de fotbal volumul comentatorului scade, pentru a accentua vuietul mulțimii, creând o atmosferă reală și plină de emoție. Pentru filme, jocuri dar și pentru muzică, Home Cinema Sony BDVE2100, oferă o claritate maximă și îți permite să simți sunetul mai mult decât să îl auzi.

Conectivitate

____________________

Utilizarea tehnologiilor Bluetooth și NFC îți permite să te conectezi la aproape orice. De pe smartphone, tabletă sau laptop poți reda muzică de cea mai bună calitate. Streaming video are capacitatea de a descărca de pe YouTube conținut suplimentar de filme pe care să le urmărești cu sistemele Blu-ray și DVD integrate în sistemul Home Cinema.

Design

_______________

Home Cinema 5.1 cu Blu-ray 3D Sony BDVE2100 este prezentat într-un nou design „Sense of Quartz”, fiind inspirat de strălucitorul quarț. Stilcla șlefuită cu fațete strălucitoare te atrage cu stilul său rafinat. Fiecare element al sistemului oferă aceeași eleganță, făcând ca spațiul în care este amplasat să fie modern și foarte atrăgător.

 Părerea nostră despre produs

Cu sistemul Home Cinema Sony BDVE2100 vei putea experimenta efecte sonore și vizuale ale filmelor și jocurilor de pe 3D Blu-ray sau 2D DVD-uri în rezoluția 1920×1080 pixeli Full HD, depășind de cinci ori calitatea DVD-urilor obișnuite. Caracteristica Upscaling ridică DVD-ul la o calitate aproape HD, oferind o nouă viață discurilor preferate. Quick & Star încarcă discurile în cel mai scurt timp, reducând timpii de așteptare și oferindu-ți o plăcere maximă.

Sistem Home Cinema 5.1 cu Blu-ray 3D Sony BDVE2100

1000W, Audio optic in, HDMi

 – Părerea clienților –

Sistemul Sony BDVE2100 îți oferă cu dinamism și fără efort tehnologiile NFC și Bluetooth pentru a facilita conexiunea wireless între sistemul Home Cinema și dispozitivul mobil. Cu o simplă apăsare a unui buton te bucuri de sunetul muzicii performant imediat. Cu designul său inovator, Sony BDVE2100 radiază rece din camera de zi. Un sistem audio inteligent care nu trebuie ratat.

Sistemul Sony BDVE2100 este echipat cu Wi-Fi integrat, astfel încât poți face conexiuni directe între dispozitivele mobile și acest sistem, fără a fi nevoie de vreun cablu. Browser-ul web complet, te menține conectat cu aplicații pentru vreme, știri, jocuri și multe altele. Dacă vrei ceva nou, Sony Entertement Network îți oferă un sortiment incredibil de filme HD și melodii deosebite.  

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT