Sistem Home Cinema 5.1, 3D cu Blu-ray Sony BDVN7200WB, High-Resolution Audio, Negru

Preț Sony BDVN7200WB

Sony BDVN7200WB este cel mai nou sistem home cinema all- in- on, incluzând difuzoare 5.1 canale, un amplificator și un receptor Blu-ray 3D , însumând o putere totală de 1200 de wați. Reprezintă calea perfectă pentru cei pasionați de muzică și film. Mai mult decât atât, ți se oferă perspectiva de a avea tot ceea ce ai nevoie, într-un  singur sistem. Nu mai este nevoie să cumperi separat pe fiecare dintre dispozitivele sistemului. Sistemul Home Cinema 5.1, 3D cu Blu-ray Sony BDVN7200WB are un preț care la prima vedere pare ceva mai mare. Însă, Sony este calitate premium, ceea ce înseamnă că sistemul este compatibil cu toate dispozitivele externe.

Sony BDVN7200WB este dotat cu Bluetooth, 4K Upscaling și oferă conținut de pe internet la cerere, oferind mize de performanță. Este un sistem performant care reușește să iasă în evidență.

 Review Sony BDVN7200WB

Sistem Home Cinema 5.1, 3D cu Blu-ray Sony BDVN7200WB îți oferă o tehnologie audio de înaltă performață. High-Resolution Audio poate converti sunetul analogic în sunet digital. Cu 5.1 canale 3D de înaltă rezoluție audio și conectivitate wireless, ți se deschide o ușă către o întreagă lume de divertisment. Patru difuzoare satelit împreună cu tehnologia Magnetic Fluid, oferă un sunet mult mai natural. Sunetul Surround îți permite să experimentezi acustica London O2 Arena. Echipat cu Wi-Fi, Miracast, NFC și conectivitate Bluetooth, sunt eliminate firele în totalitate. Cu o singură apăsare a unui buton, poți reda conținutul de pe smartphone direct pe micul ecran al televizorului. Cu Blu-ray și DVD te poți bucura de divertisment de înaltă calitate direct de pe web. Cu Streaming poți avea filme la cerere de pe cele mai bune site-uri online, cum ar fi YouTube, Netflix, Lovefilm, BBC iPlayer și multe altele. Dar poți alege și melodii minunate dintre milioanele de cântece.

Sunet

Bucură-te de o experiență home cinema, care reprezintă o plăcere fonică, precum și un spectacol vizual. Te poți cufunda în sunetul surround multi-canal, cu tehnologia magnetică Fluid, pentru un sunet natural pur, precum și de tehnologia de calibrare automată. Cu această tehnologie poate fi optimizat sistemul audio, pentru a se potrivi cu acustica camerei.

Conectivitate

Unitatea principală a sistemului home cinema Sony BDVN7200WB, include o gamă generoasă de porturi, inclusiv două intrări HDMI pentru redarea surselor externe HD. Mai există o ieșire care acceptă 3D, ARC, 4K Upscaling și Bravia Sync. Vei descoperi de asemenea, intrări stereo optice și digitale, o intrare pentru microfon, o intrare pentru antena FM, Wi-Fi încorporat și un port Ethernet. Pe partea din față există un port pentru USB, cu care poți să redai fișierele media și HDD-uri externe.

Design

Conceptul de design al sistemului home cinema Sony BDVN7200WB este inspirat de formele multi-fațete de cristal de rocă, explicând astfel forma unghiurilor ascuțite și pantele elegante de pe unitatea principală. Consola este orientată în pantă spre panoul superior, având un finisaj de culoare neagră. Stilul futurist funky este un  strigăt de plăcere. Magia reală este atunci când privești spre Blu-ray-ul pătrățos, dar elegant. O lumină albă se scurge într-o secțiune triunghiulară pe partea dreaptă, între afișajul LED și controalele sensibile la atingere.

Părerea noastră despre produs

Sistemul Home Cinema 5.1, 3D cu Blu-ray Sony BDVN7200WB oferă posibilitatea de a putea fi folosit prin simpla apăsare a unui buton. Cu Blu-ray ai acces la filme și meciuri sportive de  înaltă calitate video și audio. Cu ajutorul telecomenzii, poți accesa rapid orice conținut, și poți personaliza diferite caracteristici care ți se par mai importante pentru tine. Lasă-te cuprins de atmosfera sălii de cinema, chiar în confortul case tale. Bucură-te de sunetele pure și clare ca și cum ai fi la Londra O2 Arena. Cu modul Digital Music Arena, poți simula sunetul muzicii live. Și de ce nu, poți experimenta atmosfera unui stadion în care se desfășoară un meci de fotbal.

Sony BDVN7200WB

High-Resolution Audio

 – Părerea clienților –

Home Cinema 5.1, 3D cu Blu-ray Sony BDVN7200WB arată foarte bine pentru a putea fi amplasat în camera de zi. Poți viziona filmele 3D, cu ajutorul dispozitivului Blu-ray, dar poți trăi senzația unui meci de fotbal chiar în casa ta. Cu Home Cinema 5.1, 3D cu Blu-ray Sony BDVN7200WB, te poți bucura de tot divertismentul.

Home Cinema 5.1, 3D cu Blu-ray Sony BDVN7200WB are o aplicație mobilă Song Pal  care este disponibilă pentru smartphone și tableta Android sau iOS, având un  control complet al muzicii. Este ușor de operat și poți alege tot ceea ce îți face plăcere să auzi sau să vezi. Oferă-ți plăceri nelimitate.  

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT