REVIEW: Samsung HT-J4200 cu Blu Ray – Ideal pentru orice casă!

Preț Samsung HT-J4200

Sistemul Home Cinema 2.1 cu Blu-ray Samsung HT-J4200 este un sistem asemănător cu HT-J4500,  însă, care nu oferă conectivitate wireless, dar îți stă la dispoziție cu conținut de streaming și sunet puternic surround. Acest sistem are o putere totală de 250 de wați și este format dintr-un Blu-ray 3D, un subwoofer pasiv și două difuzoare mici. În plus, față de Blu-ray standard, Samsung HT-J4200 acceptă discuri Blu-ray 3D și upscaling DVD. Având conectivitate Ethernert poți transmite în flux, conținut DLNA în rețea. Poți descoperi efectele 3D impresionante și chiar interesante. Folosind tehnologia 3D, poți crea un centru de divertisment chiar la tine acasă. Cu Samsung HT-J4200 îți poți stimula simțurile într-o nouă realitate.

Prețul său este foarte mic și acum, beneficiază și de o reducere de 7 %. Poți profita de această oferă pentru a te bucura de divertisment de calitate. Persoanele fizice primesc la cumpărarea produsului o garanție care este inclusă în preț, valabilă 24 de luni.

 Review Samsung HT-J4200

Sistemul Home Cinema 2.1 cu Blu-ray Samsung HT-J4200 îți transformă casa într-un centru de divertisment datorită decodoarelor de sunet Dolby Digital, DTS Digital Surround, Dolby Digital Plus, Dolby True HD, DTS 96/24 și DTS-HD Master Audio. Tehnologia Blu-ray inteligent îți oferă acces la la filmele video 3D. Te poți bucura de acțiunea filmelor 3D și a DVD-urilor, folosind Blu-ray 3D. Va trebui să asociezi sistemului Blu-ray 3D Samsung, ochelarii 3D activi, pentru a vizualiza conținutul în modul în care acesta a fost destinat să fie văzut. De asemenea, Samsung HT-J4200 îți oferă videoclipuri  2D cu imagini Full HD și poate converti 2D în 3D. Cu Bluetooth Power On poți vizualiza pe televizorul cu ecran mare, orice conținut multimedia. Poți asculta muzică de calitate redată direct din boxele sistemului de divertisment Home Cinema Samsung HT-J4200, Blu Ray, 2.1, 3D, cu puterea totală de 250 de wați. 

Sunet

Secțiunea amplificator folosește tehnologia Crystal Amplifier Plus, etapa de ieșire funcționând în modul de amplificare D, și oferă puterea de la 250 wați. Sunetul este foarte clar, fără distorsiuni datorită tehnologiilor  Dolby Digital Plus cu DTS și audio Dolby True HD. Bucură-te de toate discurile Blu-ray 3D, care îți oferă un sunet performant alături de cele mai perfecte imagini. Amplificatorul digital Crystalk Amplifier Plus, procesează sunetul, reducând de două ori distorsiunile pentru a crea un  sunet pur de o calitate excelentă. Această tehnologie adaugă un sunet de înaltă calitate pentru imaginile 3D.

Conectivitate

Deși Wi-Fi este lipsă, este demn de remarcat că deține Bluetooth pentru a primi semnal audio de la orice dispozitiv compatibil. Ethernet și USB îți permit să joci DivX cu toate tipurile de fișiere, cum ar fi: SD / HD, MPEG2, MPEG4, WMV, MKV, AAC, MP3, WMA, FLAC și JPEG. Există o varietate de aplicații multimedia, însă nu există suport real pentru platforme inteligente. Este foarte ușor de conectat la HDMI, are o intrare optică digitală audio și Ethernetul menționat mai sus, precum și USB.

Design

Dispozitivele sistemului Samsung HT-J4200 au un finisaj de culoare neagră strălucitoare, având formele dreptunghiulare. Sistemul este compact, foarte modern și elegant.  La fel ca și difuzoarele, Blu-ray-ul are un finisaj atractiv de culoare neagră, având colțul din dreapta curbat și restul colțurilor ascuțite, precum și un rând de controale sensibile la atingere, pe partea din față.

 Părerea noastră despre produs

Sistemul Home Cinema 2.1 cu Blu-ray Samsung HT-J4200 reprezintă o variantă de divertisment destul de convenabilă pentru acasă. Protocolul DLNA îți permite să redai fișiere muzicale, filme, fotografii stocate pe calculator prin sistemul home cinema. Pentru a utiliza funcțiile DLNA, trebuie să instalezi software-ul DLNA. Poți reda muzică stereo de calitate dacă vei folosi dispozitivul Bluetooth. Vei avea întotdeauna melodii de calitate la îndemână, dacă vei cumpăra Sistemul Home Cinema 2.1 cu Blu-ray Samsung HT-J4200 pentru acasă.

Samsung HT-J4200

Blu Ray, 2.1, 3D, 250W

 – Părerea clienților –

Sistemul Home Cinema 2.1 cu Blu-ray Samsung HT-J4200  este optimizat pentru aplicații native Opera TV. De aici pot alege din cele 250 de titluri. Difuzoarele sistemului sunt destul de bune și pot ridica  nivelul de calitate. Cu Blu-ray 3D pot vedea filme de calitate, transpunându-mă direct în acțiunea filmului sau a emisiunilor sportive.

Home Cinema 2.1 cu Blu-ray Samsung HT-J4200 deși are o putere totală de 250 de wați, este un sistem bun audio și video pentru acasă. Sunetele sunt egalizate și adaptate în mod automat pentru diferite canale. Îmi oferă divertisment de calitate chiar în confortul casei mele.

1 Comment
  1. Reply
    razvan 25 noiembrie 2018 at 12:33

    se poate folosi acest sistem fara a aprinde tv ul, doar ca un player audio?

Leave a reply

*

code

Review IT