REVIEW: Samsung HT-J7750 cu Blu-Ray – Cu design elegant si sunet excelent!

Preț Samsung HT-J7750

Cu un design transparent, Samsung HT-J7750 cu Blu-ray nu este numai elegant ci are și parametri acustici excelenți. De asemenea, dimensiunea receptorului poate fi mult redusă. Astfel se economisește spațiul și se pot combina boxele elegante mult mai bine. În plus, față de aspectul elegant, acest sistem produce sunete de înaltă calitate acustică. Sunt redate sunete surround, datorită designului hibrid bazat pe nanotuburi de carbon și pastă de lemn. Noul design al difuzorului înseamnă o mai mare rigiditate cu greutate mai mică, ducând la reducerea distorsiunilor și la îmbunătățirea calității sunetului. Acest sistem de boxe elegant, îți oferă nu numai calitatea sunetului, dar de asemenea, va da casei tale un aspect de lux.

Dacă ne referim la preț, acesta este conform cu înalta calitate a  produsului.

 Review Samsung HT-J7750

Home Cinema Samsung 7.1, 3D cu Blu-Ray Samsung HT-J7750 îți oferă calitate muzicală digitală, fiind sprijinit de mai multe formate audio. Te poți bucura de imagini realiste în culori naturale, folosind sistemul cu Blu-ray de la Samsung. Vei putea viziona videoclipuri și filme preferate Ultra HD, cu detalii uimitoare și imagini cât mai reale posibil. Datorită upscaling-ului, playerul oferă o creștere a rezoluției imaginii de patru ori pe formatul Full HD. Acum sunt disponibile pentru tine chiar și cele mai mici detalii. Stai în camera de zi ca într-un mini stadion, datorită sistemului Samsung, care este echipat cu caracteristici performante. Aceste caracteristici îți dau sentimentul că ești pe stadion în timpul meciului de fotbal. Noul Caster EQ îmbunătățește calitatea vocii comentatorului, dacă alegi opțiunea EQ Stadium, cu care poți auzi clar ce spune atât comentatorul cât și fanii și jur.

Sunet

Amplificatorul cu tuburi este excelent pentru calitatea incredibilă  a sunetului. Samsung HT-J7750 cu Blu-ray oferă tonuri calde, o bogăție de sunete și efectul de imersiune totală în lumea divertismentului. Combinând amperajul tuburilor cu tehnologia de sonorizare digitală, se crează un sunet clar și puternic, cu distorsiunile și zgomotul de fundal reduse la minim. Bazat pe sistemul 7.1, puterea totală a sunetului este de 1330 de wați.

Conectivitate

Accesul fără fir de la dispozitivele mobile la sistemul tău home cinema poate fi făcut foarte ușor. Cu Blu-ray Internet de la Samsunt se poate face o conexiune foarte ușoară la Internet. Modul wireless LAN îți permite să utilizezi internetul pentru a accesa aplicații fără dispozitive externe suplimentare. Acest home cinema cu Blu-ray acceptă tehnologia DLNA, ceea ce simplifică foarte mult partajarea conținutului între dispozitive diferite. În plus, home cinema cu Blu-ray seria J7 vine cu două sensuri Wi-Fi  și mai multă rapiditate la transferul de date și la diverse operațiuni.

Design

În centrul sistemului elegant Home Cinema Samsung 7.1, 3D cu Blu-Ray Samsung HT-J7750, se află unitatea principală care găzduiește playerul Blu-ray și amplificatorul. Este identic cu alte sisteme de la Samsung, având colțul din dreapta rotunjit, este sensibil la atingere și oferă un control ușor pe partea din față. Sistemul este negru și transparent, cu linii fine și subțiri, cu margini lucioase și fără îmbinări.

 Părerea noastră despre produs

Home Cinema Samsung 7.1, 3D cu Blu-Ray Samsung HT-J7750, este construit pe 7.1 – cu boxe satelit și un subwoofer. Puterea fiecărei boxe este mare, iar subwoofer-ul o amplifică. Samsung a reușit să realizeze un design de calitate Home Cinema, transparent, modern și elegant cu forme alungite. Samsung HT-J7750 este potrivit pentru muzica de calitate, iar scopul final al acestuia este de a reda o coloană sonoră de înaltă calitate, atât filmelor,  muzicii cât și emisiunilor sportive sau de divertisment. Puterea totală a sunetului este foarte mare, de 1330 de wați așa încât nu ai de ce să te plângi.

Samsung HT-J7750

Home Cinema Samsung 7.1, 3D

 – Părerea clienților –

Sistemul Home Cinema Samsung 7.1, 3D cu Blu-Ray Samsung HT-J7750 este foarte modern și elegant,  perfect pentru a fi amplasat în camera de zi. Mă pot uita la filmele 3D, cu ajutorul dispozitivului Blu-ray. Samsung 7.1, 3D cu Blu-Ray Samsung HT-J7750 , îți oferă sunet și imagine de cea mai bună calitate. Îl recomand cu încredere

Home Cinema 7.1, 3D cu Blu-Ray Samsung HT-J7750  are tot ceea ce ți-ai putea dori. Sunet de înaltă calitate, filme 3D de calitate, muzică de cea mai bună calitate, precum și un design elegant și modern.  Portabilitatea este bună și îți oferă o multitudine de variante. Un sistem bun pe care îl recomand.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT