REVIEW: Panasonic SC-BTT505EG9 – Câștigă cu ușurință votul audio-fililor!

Preț Panasonic SC-BTT505EG9

Home cinema Panasonic SC-BTT505EG9, 5.1, Smart, 3D, NFC este doar un alt sistem 5.1 performant. Panasonic a încercat să creeze ceva mai dezvoltat, decât sistemele sale anterioare. Cu design-ul argintiu al difuzoarelor, Panasonic SC-BTT505EG9 are un preț pe măsură. Acest sistem home cinema poate câștiga cu ușurință votul oricărui audiofil, păstrând în același timp toate caracteristicile de ultimă generație, oferind o operare normală, caracteristică sistemului Panasonic. Sistemul este format dintr-o unitate Blu-ray, patru boxe, un difuzor central subțire, Blu-ray și un subwoofer pasiv compact.

Panasonic SC-BTT505EG9 are un aspect frumos, arătând că vine de la un brand de renume. Fiecare difuzor are un finisaj inconfundabil, fiind comun sistemelor home cinema.

 Review Panasonic SC-BTT505EG9

Home cinema Panasonic SC-BTT505EG9, 5.1, Smart, 3D, NFC nu are are un design compact al difuzoarelor, putând scăpa de amplasarea lor pe rafturi sau pe mobilier. Difuzoarele din spate pot fi convertite la rețea fără fir, cu ajutorul kitului SH-FX82 Panasonic. Dispozitivul Bly-ray are un finisaj argintiu lucios și o clapă frontală neagră. Se pot evidenția un rând de controale de bază, sensibile la atingere, alături de un panou NFC. Sistemul Home cinema Panasonic SC-BTT505EG9 este foarte complex, existând Există Dolby True HD si DTS HD Master Audio, redare 3D Blu-ray, DVD upscaling la 1080p, 4K Upscaling și a doua generație a amplificatorului digital, LincsD-busting.

Sunet

În ciuda lipsei difuzoarelor înalte, sunetul este de înaltă calitate audio, acesta fiind de 1200 de wați. Sunetul oferit de sistemul home cinema Panasonic SC-BTT505EG9 este de cea mai bună calitate, curat care nu distorsionează atunci când volumul este dat la maxim.

Conectivitate

Receptorul este dotat cu o gamă generoasă de conectări, permițând ca acesta să poată fi folosit pe toate dispozitivele inteligente, audio și video. Există porturi HDMI și o ieșire compatibilă cu ARC, pentru revenirea audio de la un televizor compatibil. Porturile HDMI sunt unite prin intrări optice digitale și analogice stereo, porturi USB și Ethernet, precum și o intrare pentru antenă radio FM. Mai există și un port USB pentru redarea fișierelor media stocate pe un USB, HDD sau iPod.

Design

Design-ul este mai îndrăzneț decât orice am văzut până acum de la Panasonic, în special difuzoarele din fundal, care au un aspect elegant și fin.  Panourile frontale sunt realizate din aluminiu cu grile negre detașabile pe partea din față. Corpul difuzorului  este situat pe o bază înclinată. Panourile frontale din aluminiu nu sunt doar decorative – scopul lor fiind acela de a reduce vibrațiile de cameră.

 Părerea noastră despre produs

Home cinema Panasonic SC-BTT505EG9, 5.1, Smart, 3D, NFC oferă posibilitatea de a putea fi folosit prin simpla apăsare a unui buton. Accesând Blu-ray-ul te poți uita la meciurile sportive și poți viziona filmele 3D de înaltă calitate video și audio. Cu ajutorul telecomenzii, poți face o navigare de bază, și poți chiar personaliza diferite caracteristici. Meniurile sunt evidențiate de pictograme simple și similare altor dispozitive, utilizând o schemă de culori îndrăznețe și un text foarte clar. Poți găsi cu ușurință conținutul DLNA, fără întârzieri, atunci când se face încărcare fișierelor și a clipurilor video.

Panasonic SC-BTT505EG9

Smart, 3D, NFC, 1200W

 – Părerea clienților –

Home cinema Panasonic SC-BTT505EG9, 5.1, Smart, 3D, NFC este în primul de o calitate neîndoielnică. Apoi arată foarte bine pentru a putea fi amplasat în camera de zi. Poți viziona filmele 3D, cu ajutorul dispozitivului Blu-ray. Home cinema Panasonic SC-BTT505EG9, 5.1, Smart, 3D, NFC, îți oferă tot ceea ce ai nevoie pentru a crea divertisment de calitate la tine acasă.

Home cinema Panasonic SC-BTT505EG9, 5.1, Smart, 3D, NFC  nu numai că are tot ceea ce ți-ai putea dori, dar arată și foarte bine. Sunetul este  de înaltă calitate, filme 3D sunt vizionate cu multă plăcere și distracție. Calitatea este dată de caracteristicile inteligente pe care le deține. Îl recomand cu toată încrederea.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT