REVIEW: Sistem de navigatie Smailo Joy – La pas cu funcția Pieton!

  Review Sistem de navigatie Smailo Joy

Smailo Joy este ușor de operat și poți să navighezi rapid și în siguranță. Dispune de funcții inteligente de navigație, iar dispozitivul este mic și compact. Ecranul său este de 4,3″. Smailo Joy este foarte eficient și te poate ghida în diferite situații din trafic. Cu el vei ști întotdeauna pe unde să mergi. De asemeni, ai posibilitatea să alegi din timp ruta dorită. 

 Preț Sistem de navigatie Smailo Joy

Sistemul de navigație Smailo Joy are un preț destul de rentabil, iar raportul preț calitate este foarte bun, deoarece dispozitivul beneficiază de o reducere de preț chiar în acest moment și de de upgrade gratuit al hărților, pe viață. Dispune de accesorii incluse în pachet, ceea ce reprezintă un avantaj.

Vezi preț – Smailo Joy

 Caracteristici

Sistemul de navigație Smailo Joy beneficiază de caracteristici speciale eBook Reader. Acest lucru înseamnă că Smailo Joy este un dispozitiv digital dotat cu un ecran eInk, care consumă foarte puțină energie atunci când stă aprins.  În acest caz, autonomia bateriei se calculează la numărul de pagini care pot fi citite și nu în ore de funcționare.  Smailo Joy îți arată calea chiar și atunci când mergi pe jos, deoarece dispune de funcția Pieton. Având preinstalate un număr mare de Puncte de Interes, poți să găsești cu ușurință orice atracție turistică, precum și bănci sau bancomate. 

Display: Dimensiunea display-ului este de 4,3” și beneficiază de tehnologia TFT LCD și de rezoluția 480 x 272 pixeli.  Ecranul este suficient de mare, astfel încât să nu îți fie limitată vizibilitatea. Rezoluția ecranului permite cu ușurință percepția informațiilor.

 Hardware: Smailo Joi este un dispozitiv destul de eficient, fiind echipat cu un procesor Mstar 2531, cu o frecvență de 800 MHz, sistem de operare Windows CE 6.0, program de navigare Mireo Don’t Panic, o memorie de 8 GB incluzând un slot de memorie micro SD cu o capacitate de 16 GB. Dispune de harta Europei cu toate țările incluse.

Procesor: Are integrat un procesor model MSTAR MSB2531, cu 22 de canale GPS, ce oferă posibilitatea de a vizualiza rutele foarte rapid.

Harti: Harta Europei, având incluse toate țările din Europa.

Audio-video: Redare video WMA, MP3, difuzor, intrare pentru căști, acestea fiind ideale pentru a asculta muzică în timpul mersului, redare video ASF, AVI, WMV, 3GP, MP4, FLV în cazul în care îți dorești un moment de relaxare, precum și vizualizare foto în formatele JPG, BMP, PNG. Pentru conectivitate dispune de un port miniUSB și mufă Jack de 2,5 mm.

Baterie: Bateria este de tip Ly Polimer de 3,7 v.

Optiuni suplimentare

eBook Reader și update gratuit al hărților pe toată durata de viață a dispozitivului.

Comentarii

Leave a reply

Review IT