Sony Bravia 32RD430 – televizor HD LED cu design elegant si diagonala de 80 cm!

Sony Bravia 32RD430 este un nou model de televizor LED de 80 centimetri din gama 2016 a companiei japoneze Sony, ideal pentru cei care vor sa experimenteze calitatea uimitoare a imaginilor HD chiar la ei acasa. Acesta vine cu un design elegant si subtire, ecran HD LED de inalta definitie, un sunet captivant si destul de puternic, tehnologii de ultima generatie si nu in ultimul rand mai multe caracteristici utile si de inalta calitate.

Noul televizor de la Sony dispune de un display HD de tip Direct LED cu diagonala decenta de 80 centimetrii si rezolutie High Definition de maxim 1366 x 768 pixeli, afisand imagini clare si de foarte buna calitate pentru o experienta vizuala incredibila. In plus, raportul de aspect a imaginii de 16:9 si unghiurile largi de vizibilitate de pana la 178 / 178 de grade pe orizontala / verticala afiseaza imagini stralucitoare si de inalta definitie din orice unghi de vizualizare al televizorului LED.

PROMOȚIE Televizor LED Sony Bravia, 80 cm, 32RD430, HD – verifică preț

Motorul unic de procesare a imaginii X-Reality PRO de la Sony imbunatateste pixelii pentru o claritate uimitoare si prelucreaza inteligent imaginile pentru o vizualizare incredibil de detaliata, chiar si a continutului redat la o rezolutie mai mica, reducand in acelasi timp zgomotul de fundal al imaginilor. Tehnologia inovatoare Motionflow XR creeaza si adauga cadre suplimentare intre cele originalee, ceea ce va permite sa va bucurati de detalii cursive si clare chiar si in secventele cu miscare rapida.Sony Bravia 32RD430

Sistemul audio de la Nicam este alcatuit din doua difuzoare stereo integrate, cu o putere totala de 10 W si tehnologiile superioare Dolby Digital Plus, S-Master, Dolby Digital, Dolby Digital Pulse si Clrea Phase Speaker, care permit redarea unui sunet captivant si puternic, fara distorsiune prea mari chiar si la un volum mai ridicat. Tehnologia Clear Phase integreaza un computer performant pentru analizarea si compensarea inexactitatilor din raspunsul boxelor, rezultand astfel un sunet pur si natural.

Cu toate acestea, televizorul LED Sony Bravia 32RD430 mai dispune de un tuner digital (DVB-T, DVB-C) pentru receptionarea simpla si usoara a transmisiilor TV digitale sau High Definition (HD), o functie monitor ce ofera posibilitatea de a conecta televizorul direct la PC sau laptop cu ajutorul portului digital HDMI, dar si un player multimedia integrat pentru vizualizarea continutului multimedia preferat de pe stick sau chiar hard disk extern prin intermediul portului USB 2.0.

Comentarii

Leave a reply

Review IT