REVIEW: Sistem audio Sony CFDS70B – Cu radio, CD și casetofon

Sony CFD-S70, este un radio casetofon portabil cu CD / MP3, permițându-ți să te bucuri de un sunet de înaltă calitate, precum și de dimensiunea redusă. Acest lucru îți permite să-l iei cu tine oriunde te duci. Modelul este echipat cu un tuner digital, care funcționează în benzile populare cu frecvențe FM / AM. Acesta deține antenă telescopică, precum și un mâner de transport convenabil. Modul de operare curent este afișat informativ pe ecranul LCD.

Preț Sony CFDS70B

Calitatea bună a sunetului, poate fi redată din fișiere USB, CD-uri sau radio. Sistem audio Sony CFDS70B îți oferă mai multe opțiuni de redare și un design compact. Microsistemul audio portabil Sony ZSPS50 cu radio și CD Player, acum poate fi cumpărat la un preț ce întrece toate așteptările.

  REVIEW Sony CFDS70B

Sistemul audio Sony CFDS70B combină  sunetul bun cu designul compact. Carcasa compactă și elegant, conține un radio AM / FM, casetofon și o unitate CD-ROM, precum și capacitatea de a reda MP3. Poți descoperi un sunet bogat cu funcție Bass Boost Mega Bass, precum și posibilitatea de a stabili 30 de stații, cu trei atingeri favorite pentru selectarea acestora. Cu cronometrul de oprire, sistemul poate fi configurat pentru a porni automat radioul în orice moment.

Funcțiile complete ale difuzoarelor oferă sunete clare, găzduite într-un design cu Bass Reflex, oferindu-ți o experiență de ascultare plăcută.  CD-uri de redare, CD-R / RW și  MP3 au funcții de redare aleatorie. Funcția ”Amestecă” și programele își oferă un control complet atunci când asculți melodiile. Casetofonul este dotat cu funcție de înregistrare și de redare.

Tunerul digital FM / AM cu acord pentru 30 de posturi prestabilite, îl face ușor de utilizat pentru a asculta și pentru a salva posturile de radio preferate. Opțiunile AC și energia bateriei oferă o autonomie de până la 19 ore de viață. Sony CFD-S70 Boombox are un  CD player care poate reda CD-uri regulate sau CD-RW și CD-uri MP3. Acest lucru înseamnă că poți asculta sute de cântece de pe un singur disc  MP3 și redat pe CD player. CD-player-ul  oferă redările fără întreruperi, iar acesta este un lucru foarte bun. De fapt, înseamnă că nu există nici o pauză între piese Așa că, ai posibilitatea să asculți fără întreruperi o înregistrare a unui concert live. CD playerul își amintește, de asemenea, piesa care era ascultată atunci când l-ai oprit și va permite  reluarea, prin redare din acel punct.

  Principalele caracteristici:

  • Putere (W): 2 x 1,7
  • Conectivitate: ieșire căști
  • Redare format: MP3
  • Radio: FM, AM
  • Caracteristici speciale: Mega Bass, Bass Reflex Speaker System, Timer Sleep

Sony CFDS70B

CD, casetofon

Părerea noastră

Sistemul audio Sony CFDS70B este un dispozitiv cu o portabilitate foarte ușoară. Poate fi amplasat oriunde, în casă, chiar și la bucătărie și poate fi luat oriunde. Calitatea sunetului este bunicică, însă nu poate reda un sunet performant.  Sistemul este foarte ușor de configurat pentru a asculta orice gen de muzică. Este ideal pentru a asculta muzică înainte de culcare. Sunetele sunt foarte clare chiar și cu sonorul dat la minim. Părerea noastră este una destul de bună.  Îl recomandăm atât persoanelor active, cât și persoanelor cărora le place să asculte muzică într-un cadru casnic și cât de cât liniștit. 

Comentarii

Leave a reply

Review IT