REVIEW: Sistem audio wireless Sony CMTSBT100 – Lasati sunetul sa se auda in timp real

Sistemul audio Sony CMTSBT100 cu Bluetooth și NFC dispune de un design modern, de un volum puternic și de o serie de caracteristici convenabile. Toate acestea sunt susținute de tehnologia fără fir Bluetooth și de tehnologia NFC, care sprijină codec-uri pentru o calitate audio superioară. De asemenea, sistemul este echipat cu CD player și radio AM/FM, astfel încât să poți asculta de pe o varietate de surse. Opțiunile de conectivitate includ o intrare USB pe partea din față, iar pe partea din spate o intrare AUX. Funcțiile suplimentare includ un ecran LCD cu ceas și setări de sunet Bass Boost. Pentru comoditate este inclusă și o telecomandă.

Preț Sony Sony CMTSBT100

Cu un design compact, Sony CMTSBT100 se potrivește oriunde în casa ta, astfel încât să-l poți cumpăra fără să te gândești că nu ai spațiu de depozitare. Acest sistem poate fi orientat cu ușurință în spațiul unui dormitor, a unei bucătării sau a unui birou de acasă, oferind un sunet excelent. Prețul sistemului audio Sony CMTSBT100, nu este mare și oferă posibilitatea de a putea fi achiziționat de orice doritor.

REVIEW Sony CMTSBT100

Utilizat fără fire, sistemul audio  Sony CMTSBT100 poate reda muzica de pe smartphone, laptop sau alte dispozitive care au integrat Bluetooth. Deoarece codec-urile audio suportă AAC și apt-X, este oferită o calitate mai bună a sunetului. În acest sens poate fi făcută o comparație cu standardul de conectivitate audio Bluetooth. Cu o singură atingere , folosind tehnologia NFC, poate  reda instantaneu melodii cu un sunet puternic și bogat.

Cu funcția Bass Boost  poți simți rezonanța puternică a basului pentru orice gen de muzică. Cu designul său elegant, Sony CMTSBT100 poate completa orice cameră cu calitățile sale muzicale, redate de pe CD. De asemenea, în afară de redarea muzicii de pe CD player, sistemul este sprijinit de funcția de redare la întâmplare, de repetare și de programare a melodiilor, de pe MP3 player. Poți conecta playerul audio digital prin conectorul de intrare audio, pentru a asculta muzică la calitatea sunetului MP3 Hi-Fi.

NFC permite transferul de date prin atingerea dispozitivului într-un anumit loc. Sistemul de operare este compatibil cu Android versiunea 2.3.3 , excepție făcând Android 3.x. Datorită conexiunii fără fir, poți asculta muzică de pe iPod / iPhone / iPad sau un alt dispozitiv Bluetooth. Înainte de a utiliza funcția Bluetooth, trebuie realizată înregistrarea dispozitivului Bluetooth. Când conectezi unul dintre dispozitivele USB sau iPod / iPhone / iPad la portul USB în timp ce sistemul este pornit, aparatul începe să se încarce automat.

 Principalele caracteristici:

  • Putere (W): 50
  • Conectivitate: Bluetooth, NFC, USB
  • Radio: FM, AM
  • Caracteristici speciale: Amplificator digital S-Master
Sony CMTSBT100

Bluetooth, USB, NFC, CD

 Părerea noastră

Sistemul audio Sony CMTSBT100 cu funcție Bass Boost, oferă o reproducere profundă și clară a tuturor pieselor. Și, datorită designului subtil și discret, acest sistem home audio este perfect pentru orice casă. Modelul echipat cu tehnologia fără fir Bluetooth, poate fi conectat la dispozitive externe pentru a asculta  melodiile preferate cu doar o singură atingere. Un alt avantaj al acestui sistem audio este faptul că sprijină formate pentru discuri optice, CD-RW, CD-R și CD-uri. În plus, poate reproduce foarte ușor melodiile  stocate pe USB. Pachetul mai cuprinde și o telecomandă, care poate asigura și confortul.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT