Aparat foto digital Sony DSCW800, 20MP, Black – pasiunea pentru fotografie

Tin sa mentionez inca de la inceputul articolului ca detin un DSLR, insa intamplarea face ca m-am saturat de el din toate punctele de vedere. Nu sunt un fotograf profesionist, nu fac bani din asta si nu stiu de ce mi-a trebuit mie un aparat asa de scump.

O multime de dezavantaje, pentru fiecare poza facuta trebuie sa-l reglezi, ca daca il folosesti in modul automat nu vei face fotografii atat de reusite, asa ca m-am indrept usor spre un aparat de fotografiat compact, unul ieftin care sa-mi fac treaba cu el, sa nu stau sa il reglez de fiecare data, sa nu cantareasca 2 kg si sa fie cat se poate de mic, asadar am ajuns la modelul Sony DSCW800, un aparat de fotografiat remarcabil, avem calitate, pret bun si firma cu renume.

   Vezi AICI pretul pentru Aparatul foto digital Sony DSCW800   

La Sony DSCW800 pot spune ca m-a uimit pretul, costa putin peste 350 lei si pare sa fie unul dintre cele mai accesibile aparate de fotografiat daca stam sa analizam raportul dintre calitate si pret. Nu este prea sofisticat, nu este greu si nu trebuie sa ai cunostinte tehnice pentru a putea sa-l folosesti.

Aparat-foto-digital-Sony-DSCW800-20MP-Black

Pare greu de crezut dar vine cu senzor foarte bun, vorbim aici despre o rezolutie efectiva de 20.0 Mp cu o dimensiune a senzorului 1/2.3″. Pozele se vor salva pe cardul de memorie intr-un format cunoscut, este vorba de jpeg.

Sony chiar au crescut in ochii mei cu acest aparat foto, au adus noile tehnologii la un pret accesibil, de asemenea nu trebuie sa uitam ca vine cu un Stabilizator electronic de imagine EIS, acest stabilizator ajuta foarte mult la calitatea pozelor in miscare.

Avem o multime de functii, un zoom digital de 10x si unul optic de 5x, avem blitz si o multime de caracteristici care sa fiu sincer ma cam baga in ceata: +/- 2 EV in incrementi de 1/3 EV sau distanta de focalizare Wide: 5 cm – infinit, sa nu mai zic de viteza obturator care este de 2 – 1/1500 sec (Mod iAuto), lucruri care sa fiu sincer nu prea ma intereseaza, vreau doar un aparat ca sa-l pot purta cu mine mereu.

Sony DSCW800 este un aparat foto, dar sa nu uitam ca vine si cu functia de filmare, astfel avem un format de inregistrare video HD, 1280 x 720. Eu nu l-am luat pentru filmare, doar pentru foto si pot spune ca sunt absolut uimit de calitatea pozelor.

Sunt multi care spun ca la ce iti mai trebuie un aparat foto cand exista atatea telefoane care fac fotografii destul de bune, insa din experienta prorie pot remarca un singur fapt: niciodata o poza de pe un telefon ne se va compara cu pozele de pe un aparat foto digital de la Sony.

Comentarii

Leave a reply

Review IT