REVIEW: Sistem audio Sony MHCGT5D – Pentru o atmosferă ca de petrecere!

Principalii sponsori ai unei distracții, sunt muzica tare și luminile disco spectaculoase, care contribuie la o stare de spirit buna. Sony a lansat pe piață o întreagă gamă de sisteme audio puternice și multifuncționale pentru petrecere. Să revizuim puțin modelul pilot Sony MHCGT5D. Acest dispozitiv este perfect pentru orice petrecere, deoarece oferă:  calitate și muzică tare, efecte speciale, muzică ușoară și capacitatea de a reda de pe o varietate de surse.

Preț Sony MHCGT5D

Cu aspectul său expresiv cu o mulțime de butoane și comutatoare, Sony MHCGT5D încearcă să influențeze deciziile cumpărătorului.  Apariția de gadget și numărul considerabil de intrări pentru semnalul audio,fac ca sistemul să fie performant. Acesta oferă sunete neobișnuite, deoarece sistemul audio este neobișnuit. Carcasa unică verticală, cu o bogăție de oportunități, precum și  varietatea de chips-uri, cum ar fi controlul prin gesturi, karaoke, muzică fac ca sistemul să fie foarte apreciat. Cumpărându-l acum, la un preț redus, îl poți încadra perfect în interior și poți înveseli atmosfera cu muzica suculentă, puternică și de înaltă calitate.

REVIEW Sony MHCGT5D

Sistemul audio Sony MHCGT5D posedă un design interesant și neobișnuit. O combinație de genul amplificator pe coloană și punți. Ideea principală a gadget-ului este de a oferi utilizatorului un sunet puternic și de înaltă calitate, având un corp relativ compact ca și dimensiune. Arată frumos ca și aspect și este susținut de cele mai multe metode moderne de transmitere a datelor, inclusiv Bluetooth în asociere cu sursele de sunet ale modulului NFC, fiind echipat și cu porturi USB.

Sistemul audio Sony MHCGT5D este de asemenea, multifuncțional. Este puternic și cântărește aproape 30 de kg. În acest caz inginerii de la Sony, s-au gândit la fanii muzicii și l-au echipat cu rotițe și mâner special pentru a putea fi transportat dintr-o locație în alta sau dintr-o cameră în alta. În acest caz, sistemul are un aspect de geamantan și arată ceva mai voluminos.

Partea activă a sistemului este mai mică, de 35 de centimetri și are o structură a difuzorului subwoofer cu presiune acustică tehnologie Horn. Acest modul este responsabil pentru bas, precum și pentru gestionare. Două dispozitive, care sunt situate în partea de sus, sunt responsabile pentru paleta de biți de înaltă și joasă frecvență medie.

Interfețele pentru sursele de sunet sunt următoarele: o intrare audio analogică 2 x RCA, 2 porturi USB, DVD / CD, Bluetooth cu posibilitatea de a se conecta prin modulul NFC. Dar, sistemul Sony MHCGT5D este mult mai versatil, de fapt, este un adevărat SoundBar pentru televizor. Boxele pot fi plasate pe părțile laterale ale ecranului, sau conectate la partea de jos a SoundBar-ului.

 Principalele caracteristici:

  • Putere (W): 2400
  • Conectivitate: Bluetooth, NFC, Analog Audio Out, Video compozit, Analog Audio In, Mic in, USB

Sony MHCGT5D

2400w, Bluetooth, 6.1

 Părerea noastră

Poți nota, că  GT5D este puțin mai mare decât dimensiunea unui ecran TV, și că, în locul senzorului care controlează mișcările, vei găsit ceva de genul unei placi turnante. Cu ajutorul acesteia, poți regla volumul,  și poți adăuga o varietate de efecte, inclusiv, Flanger și izolare. Aceste efecte se pot adăuga unei piese muzicale la o mică petrecere, transformând încăperea într-o discotecă cu drepturi depline.

Comentarii

Leave a reply

Review IT