REVIEW: Sistem High Power audio Sony MHCV77DW – Prezintă rezistență la apă iar muzica te poate însoți oriunde!

Sony MHCV77DW oferă difuzoare cu o mare putere a bașilor, lumini cu LED-uri, efecte de DJ care vor permite dansul pe ring. Controlul cu gesturi permite sa sari fără efort peste piesele muzicale și să controlezi volumul. Construit cu Wi-Fi, poti accesa aplicațiile preferate de streaming și te poți conecta fără fir la un număr de până la 10 dispozitive. Cu portul USB, te poți conecta la tabletă, smartphone sau laptop și poți reda toate fișiere digitale.

Preț Sony MHCV77DW

Cu suprafața superioară rezistentă la apă, Sistemul  High Power audio Sony MHCV77DW poate fi transportat prin ploaie, iar investiția nu va avea de suferit. Prețul său este oarecum accesibil și îți poate oferi distracție așa cum îți dorești. Îl poți folosi toată noaptea, iar dacă unul dintre invitații tăi varsă din greșeală paharul cu lichid peste el, acesta nu va păți nimic.

REVIEW Sony MHCV77DW

Noul sistem de la Sony – modelul MHCV77DW combină un sunet puternic și o varietate de caracteristici de divertisment, într-un singur dispozitiv. Acest sistem de boxe, realizat dintr-o bucată, cu un bas uimitor și un control ușor interactiv, devine sufletul oricărei petreceri. Impunerea pentru putere audio,  este realizată prin utilizarea tehnologiei de presiune acustică Horn, care permite crearea unei presiuni de sunet mai mare.  Pentru a crea un sunet de club, puternic, într-o zonă deschisă, poți activa modul Fiesta. Funcția BASS MEGA  va adăuga o putere suplimentară bașilor,  cu un singur clic.

Îți dorești să -l asculți la un volum și mai mare? Proprietarul Sony a adăugat o tehnologie care permite combinarea sistemului audio la multiple dispozitive, într-o singură matrice. Pot fi sincronizate folosindu-te de un cablu audio, astfel încât să-i poți oferi putere, pentru a organiza o petrecere chiar și în aer liber. Panoul superior este protejat împotriva stropirii cu apă și împotriva prafului,  dispozitivul putând fi ușor de curățat. Având un mâner comod și roți, acesta poate fi ușor de transportat la orice petrecere își dorești să mergi. Luminile multicolore sincronizate cu ritmul muzicii, creează o atmosferă de dans, strălucitoare. Funcția DJ, permite crearea de efecte, aplicând ideile creative pe ecranul dispozitivului mobil, printr-o aplicație specială Fiesta.Caracteristica Karaoke te ajută să cânți melodiile preferate cu prietenii, sau să creezi duete, datorită intrărilor pentru microfoane. Cu un gest intuitiv deții controlul de la distanță, pentru a gestiona cu ușurință funcțiile audio, precum și efectele sonore. Cu o simplă mișcare de mână spre stânga sau spre dreapta, poți schimba piesele și îi poți regla volumul. Streaming Wi-Fi îți permite să difuzezi muzica preferată de pe dispozitivele externe.

 Principalele caracteristici:

  • Putere (W): 1440
  • Conectivitate: Analog Audio Out, HDMI, Ieșire compozit, USB, 2 x Microfon, Ethernet WiFi, NFC și Bluetooth
  • Radio: RDS
  • Redare formate:  DVD, FLAC, WAV, AIFF, MP3, AAC, WMA
  • Caracteristici speciale: Afisaj lumini LED, Dolby Digital, Egalizator preprogramat, Bass Boost, Conversie extinsa DSEE, Party Chain, Clear Audio+

Sony MHCV77DW

Party Music, Hi-Fi, Bluetooth, NFC, Wi-Fi

 Părerea noastră

Sistemul audio Sony MHCV77DW este dotat cu funcții de sprijin Multiroom – control AC, putând fi așezat oriunde în casă. Acest lucru îți permite să te bucuri de muzică de cea mai înaltă calitate, în orice moment și în orice loc. Cu Due Multiroom poți reda aceeași melodie pe dispozitive diferite și în diferite părți ale casei. Dacă te plimbi prin casă, spre exemplu, de la baie în dormitor, sau de la bucătărie în camera de zi, nu trebuie să te conectezi de fiecare dată la dispozitivul mobil, pentru a asculta o piesă care ție îți place foarte mult, dar te grăbești să-ți termini treburile. Muzica te va însoți peste tot și te vei bucura și de efecte luminoase. Este un sistem audio excelent!

Comentarii

Leave a reply

Review IT