Stock Busters la eMAG – 14, 15 si 16 iulie

Stock Busters la eMAG vine cu reduceri la peste 10 mii de produse, campania are loc pe 14, 15 si 16 iulie, 3 zile unde preturile sunt topitie.

Cel mai mare magazin online din Romania anunta reduceri de pana la 70%, vom avea peste 10.000 de produse din categoriile electronice si IT, electronice, jucarii, scutece si produse pentru bebelusi si copii, cosmetice, articole pentru casa si gradina, haine si incaltaminte, toate aceste categorii vor intra la apa, mai pe Romaneste va spun ca preturile se vor reduce semnificativ.

   Vezi AICI detaliile campaniei – 3 zile de reduceri  

Asadar, ecuatia este foarte simpla! Urmaresi un produs? …sau pur si simplu vrei sa-ti achizitionezi un produs din categoriile enumerate mai sus, atunci cred ca a sosit momentul sa faci aceasta achizitie, cu siguranta pretul o sa fie unul foarte bun.

Stock Busters la eMAG

Daca nu crezi, pune ochii pe un produs inainte sa inceapa campania, iar dupa verifica-i pretul si vei vedea ca reducerile chiar au loc pe bune.

Eu am pus ochii pe Televizorul LED Smart Samsung, 101 cm, 40J5510, Full HD, pretul este acum de 2699 RON, asa ca pot spune doar ca astept o reducere semnificativa pentru a putea sa-l achizitionez.

Recapitulam, 3 zile de promotii, peste 10 mii de produse si reduceri de pana la 70%, maine dimineata incepe.

Fara alte comentarii, Stock Busters vine cu reduceri. Gasim preturi bomba, comandam, se livreaza, putem desface coletul la livrae, il platim si ne bucuram de produsul achizitionat. Spor la cumparaturi.

Comentarii

Leave a reply

Review IT