TEKA CI 342 – combina frigorifica incorporabila cu design modern si sistem Coolflow!

Cu un design modern, o capacitate de depozitare buna si performante excelenta la racire/congelare, combina frigorifica incorporabila TEKA CI 342 este numai buna pentru o bucatarie noua si foarte moderna, potrivindu-se perfect cu orice mobila eleganta de bucatarie, fiind insa disponibila la un pret pe masura dotarilor sale.

Clasa de eficienta energetica A+ asigura un consum de energie electrica mai redus fata de clasa A, mai exact inregistreaza un consum energetic anual de aproximativ 276 kWh si de numai 0,756 kWh pe zi (24 de ore). Caracteristicile generale ale combinei frigorifice includ o capacitate suficienta de depozitare, si anume dispune de un volum net total de pana la 216 de litri.

PROMOȚIE Combina Frigorifica Incorporabila TEKA CI 342 – verifică noul preț !!

Compartimentul frigiderului are un volum net de 161 litri si beneficieaza de 4 rafturi din sticla securizata, dintre care 3 rafturi sunt reglabile pe inaltime, un suport cromat pentru depozitarea de pana la 4 sticle, un suport special pentru oua, 4 rafturi amplasate pe usa, un compartiment transparent pentru fructe si legume, iluminare interioara pe LED si sistem de dezghetare automat.TEKA CI 342

In ceea ce priveste compartimentul congelatorului, acesta vine cu un volum net bun de 55 litri si ogera la randul sau 3 compartimente spatioase pentru pastrarea alimentelor proaspete pe o perioada mai lunga de timp fata de frigider, functie de congelare rapida si nu in ultimul rand o capacitate de congelare mare de pana la 4 kilograme pe zi.

Combina frigorifica incorporabila TEKA CI 342 dispune de sistemul inovator Coolflow, prin intermediul caruia reglarea electronica a temperaturii combinata cu ventilarea aerului rece, permite formarea unor fluxuri de aer uniforme distribuite in tot interiorul frigiderului, dupa cum precizeaza si compania germana Teka.

Cu toate acestea, combina frigorifica de la TEKA include un control electronic, indicator digital pentru temperatura in frigider si congelator, indicatori de functiare si congelare rapida, un termostat ajustabil si o autonomie fara curent de 13 ore pentru frigider si de pana la 19 ore pentru congelator. In plus, aceasta beneficieaza si de un sistem antibacterian de filtrare a aerului pentru protejarea alimentelor si indepartarea bacteriilor si a mirosurilor neplacute din cele doua compartimente.

Comentarii

Leave a reply

Review IT