TEKA DW 455 S – masina de spalat vase incorporabila, spatioasa si destul de performanta!

TEKA DW 455 S este o noua masina de spalat vase incorporabila de la compania germana TEKA Group, ideala pentru o familie medie sau chiar cu mai multi membri, care ofera rezultate optime si cele mai noi tehnologii ale programelor de spalare. Aceasta se remarca printr-un design modern, clasa energetica A+, tehnologie AquaLogic, 6 programe prestabilite de spalare, o optiune de incarcare la jumatate, un al treilea element de stropire si o capacitate generoasa de spalare.

Designul modern si foarte atragator al masinii de spalat vase partial incorporabila de la TEKA, cu o latime de doar 45 centimetri, se va integra perfect in orice tip de mobila pentru bucatarie, ceea ce va iesi cu siguranta in evidenta oriunde o veti amplasa. In plus, aceasta beneficieaza de o carcasa eleganta si rezistenta de culoarea inoxului, fabricata din otel inoxidabil, un cos superior ajustabil pe inaltime si de un al treilea element de stroprire in partea superioara.

PROMOȚIE TEKA DW 455 S, 10 Seturi, 6 Programe, 45 cm, Clasa A+ – verifică preț

Tehnologia speciala AquaLogic optimizeaza in mod automat cantitatea de apa utilizata in functie de nivelul gradului de murdarie al vaselor dumneavoastra, regland astfel automat toti parametrii de spalare, gratie unui senzor inteligent cu infrarosu. Pe langa toate acestea, masina de spalat mai beneficieaza si de un al treilea element de stropire, montat in partea superioara a acesteia, pentru a obtine o curatare eficienta si de foarte buna calitate a tuturor vaselor.TEKA DW 455 S

Clasa de eficienta energetica A+ asigura un consum cat mai redus de energie electrica si totodata de apa, inregistrand astfel un consum energetic anual de doar 237 kWh, respectiv un consum mediu anual de apa de aproximativ 2520 de litri si de maxim 11 litri pe ciclu de spalare. Cu toate acestea, optiunea de incarcare la jumatate asigura o spalare rapida si foarte eficienta a unei cantitati decente de vase, la un consum redus de resurse, oferindu-va asadar posiblitatea de a avea mereu vase curate.

Masina de spalat vase TEKA DW 455 S dispune de 5 nivele de setare a temperaturii (40, 50, 55, 60 sau 65 de grade Celsius) un panou de control electronic foarte intuitiv si usor de utilizat, un numar de 6 programe prestabilite de spalare (Auto, Rapid, Intensiv, Bio/Eco, etc.), dar si de o capacitate generoasa de spalare de pana la 10 seturi complete de vase, ceea ce va permite sa va bucurati de o curatare rapida si de inalta calitate a tuturor vaselor dumneaovastra, intr-un singur ciclu de spalare.

Comentarii

Leave a reply

Review IT