Televizoarele Changhong au ajuns si in Romania!

Avem 5 noi televizoare de la producatorul Chinez Changhong, o companie producatoare de electronice ce a fost fondata undeva in anul 1958, de atunci avem produse de top cu preturi foarte accesibile (mana de lucru foarte ieftina in China).

In prima faza ne gandim ca sunt produse din China si sunt foarte proaste, insa lucrurile stau cu totul altfel pentru ca Changhong este al 2-lea cel mai mare producator de televizoare din China, astfel daca este sa tragem o concluzie rapida vom spune ca nimeni nu poate ajunge la acest nivel daca produsele lor nu sunt de o calitate buna.

Changhong

O statistica foarte importanta o reprezinta anul 2004, atunci cand firma Changhong a distribuit catre America de Nord aproximativ 90% din televizoarele importate, o cifra colosala care iti da de gandit si care te indruma sa-ti cumperi si tu un TV de la acest producator. evoMAG este primul magazin online din Romania care listeaza produsele celor de la Changhong.

Avem de prezentat 5 modele de televizoare, toate sunt compatibile cu sisteme de montare pe peret, sursele de alimentare sunt integrate, un design cat se poate de simplu dar placut. De precizat faptul ca nu sunt SMART TV-uri, nu au internet insa avem posibilitatea sa le transformam intr-un SMART cu achzitionarea unui Google Chromecast.

Televizor LED Changhong 49.5 cm (19.5″) LED20D2000H, HD Ready, CI+ – verifica pret

Este cel mai ieftin televizor din gama, are o diagonala de 49,5 cm si aduce la pachet tehnologia HD Ready. In momentul scrierii articolului pare sa fie cel mai ieftin televizor LED din Romania.

Televizor LED Changhong 60.4 cm (23.8″) LED24D2200H, Full HD, EMR 100 Hz, CI+ – verifica pret

Creste pretul, creste si diagonala, iar in plus avem o rezolutie mult mai buna, discutam aici despre rezolutia FULL HD, asta inseamna o claritate mai buna pe o diagoanal de 23,8 cm. O alegere perfecta pentru camera copilului sau pentru un mic dormitor.

Televizor LED Changhong 81 cm (32″) LED32D2200DS, Full HD, CI+ – verifica pret

Deja am ajuns la diagonala de 32 cm care vine tot cu rezolutia FULL HD, un televizor cu un raport calitate-pret foarte bun. La caracteristici, nu difera foarte mult fata de precedenul model prezentat.

Televizor LED Changhong 101 cm (40″) LED40D2200H, Full HD, CI+ – verifica pret

Deja avem un televizor foarte bun pentru un dormitor mare sau de ce nu pentru o sufragerie, acesta are o diagonala de 101 cm si vine cu rezolutia FULL HD, prezinta acelasi slot CI+ care ne ajuta sa scapam de o a doua telecomanda daca avem televiziune digitala.

Televizor LED Changhong 106 cm (42″) LED42D2080DS, Full HD, CI+ – verifica pret

Ultimul model reprezinta gama de varf pentru ca are o diagonala de 106 cm si vine cu aceeasi rezolutie. Doresc sa precizez ca la pretul lor, aceste televizoare sunt ideale din toate punctele de vedere. Nu sunt televizoare pentru pretentiosi, sunt TV-uri pentru toti cei care isi doresc sa-si schimbe vechiul televizor cu tub.

Comentarii

Leave a reply

Review IT