Tesla 32S306BH – televizor LED cu ecran HD de 32 inch si sistem audio de 12 W!

Aducem astazi la review modelul Tesla 32S306BH din noua gama 2016 de televizoare a celor de la Tesla, pe care il recomandam in principal pentru o bucatarie moderna, camera copiilor sau pentru un dormitor normal, in timp ce acesta este echipat cu un aspect subtire si elegant de negru, diagonala normala de 81 centimetri, rezolutia de inalta definitie (HD Ready) si un sistem audio de maxim 12 W.

Noul televizor LED Tesla 32S306BH poate fi achizitionat de la producator prin intermediul serviciului de parteneriat a celor de la eMAG.ro si este disponibil la un pret foarte ok de achizitionare pentru aproape orice tip de buget, inclus in pret fiind livrarea gratuita pana la usa si garantia inclusa de pana la 3 ani de zile (cu optiunea de a extinde garantia cu pana la 1-2 ani de zile, bineinteles contra cost).

 Imagine şi sunet

_____________________________

Diagonala ecranului de 81 centimetri (32 inch) si rezolutia High Definition (1366 x 768 pixeli), impreuna cu tehnologia D-LED si Ultra Clean View, va ofera o experienta vizuala foarte buna la unghiuri largi de vizionare. Tehnologia Ultra Clean View analizeaza continutul afisat utilizand un algoritm avansat de imagine, pentru a filtra si a reduce nivelul de zgomot al imaginii, indiferent de sursa video. Sunetul este asigurat de un sistem audio 2.0 de 12 W, cu tehnologia Dolby Digital si Surround Sound Virtual, care poate reda un sunet puternic si captivant, fara a distorsiona sunetul redat.

 Design Tesla 32S306BH

_____________________________

Pe partea de aspect, design-ul simplu dar modern al noului LED TV de 32 inch din seria S306 de la Tesla, cu acelasi aspect complet negru intalnit pe noile modele de televizoare Tesla, se va integra cu siguranta in oricare tip de decor al locuintei dumneavoastra. Acesta este compatibil cu suportul standard de perete VESA (optional), avand un aspect elegant complet negru, o rama ingusta a ecranului televizorului si un suport integrat. In plus, noul televizor LED de la Tesla dimensiunile de 46,6 x 73,6 x 8,4 centimetri si o greutate de 4,3 kilograme, iar consumul sau de energie este de numai 39 W.

Caracteristici generale/speciale

_____________________________

Noul televizor LED Tesla 32S306BH vine cu un tuner digital incorporat (DVB-T2/C/S2), impreuna cu slotul de carduri CI+, ambele fiind utile si chiar necesare la receptionarea transmisiilor TV digitale/HD, fara a mai fi necesar un decodor extern, indiferent de distribuitorul vostru de televiziune prin cablu. Pe langa toate acestea, modelul 32S306BH de la Tesla mai include o functie monitor pentru a-l putea utiliza ca pe un simplu monitor la un PC, laptop sau la o consola de gaming, precum si un player media USB pentru a accesa fotografiile sau fisierele video/audio de pe dispozitivele USB externe.

PRET ACTUALIZAT

________________

Tesla 32S306BH

Televizor Direct LED, 81cm, Full HD

 OPINIA NOASTRĂ

_____________________________

Ca o concluzie, noul televizor LED Tesla 32S306BH va permite sa va bucurati de o experienta captivanta de vizionare HD, pe diagonala de 81 centimetri, dar si de un sunet precis si foarte clar, prin intermediul sistemului audio de 12 W, toate acestea fiind completate de toate functionalitati necesare. Acestea fiind spuse, noul televizor LED din gama 2016 de la Tesla reprezinta o solutie ideala pentru cei care sunt in cautarea unui nou televizor HD modern si de dimensiuni normale, capabil sa ofere o imagine de inalta definitie la redarea posturilor TV sau a semnalului video de la PC.

 Mai multe poze cu TV-ul

_____________________________

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT