Tesla 49S306BF – televizor LED cu design elegant, ecran FullHD de 43 inch si sunet captivant!

Acum cateva zile v-am prezentat printre primele modele de Smart TV-uri de la Tesla, in acest review ne vom concentra toata atentia spre un alte model de televizor Tesla dar de data aceasta fara functii Smart de ultima generatie, care se regaseste deja pe piata sub denumirea de Tesla 49S306BF. Noul televizor LED marca Tesla poate fi achizitionat chiar de la Tesla prin intermediul celui mai mare magazin online din Romania, eMAG.ro, la un pret ok de achizitionare pentru rezolutia FullHD de 1080p si diagonala de 124 centimetri, inclusa in pret fiind si livrarea gratuita pana la dumneavoastra acasa.

Noul televizor LED Tesla 49S306BF are acelasi aspect subtire si elegant de culoare negru, insa de data aceasta este echipat cu un ecran FullHD de 124 centimetri, un sistem audio de maxim 12 W si cu toate functionalitatile necesare din ziua de azi, pe care le intalnim deja pe aproape oricare televizor LED de pe piata. Noul LED TV de la Tesla este prevazut asadar cu un tuner digital si slot CI+ pentru a receptiona transmisiile TV in format digital/HD, o functie de monitor pentru a-l conecta la un PC sau la o consola de gaming, precum si cu un player media USB pentru a accesa continutul media de pe dispozitivele USB.

 Imagine si sunet

_____________________________

Diagonala ecranului de 124 centimetri (49 inch) si rezolutia FullHD de 1080p, impreuna cu tehnologia D-LED si Ultra Clean View, va ofera o experienta vizuala excelenta, din aproape orice pozitie de vizionare, chiar la dumneavoastra acasa. Tehnologia Ultra Clean View analizeaza continutul afisat prin utilizarea unui algoritm avansat de imagine, pentru a filtra si a reduce nivelul de zgomot al imaginii, indiferent de sursa video. In plus, sunetul este asigurat de un sistem audio 2.0 de 12 W, cu tehnologia Dolby Digital si Surround Sound Virtual, care poate reda un sunet puternic si captivant, fara a distorsiona sunetul redat.

Tesla 49S306BF

Televizor Direct LED, 124cm, Full HD

 Design Tesla 49S306BF

_____________________________

Pe partea de aspect, noul televizor LED de 43 inch din seria S306 de la Tesla ofera acelasi design simplu dar modern, intalnit pe primele modele de televizoare Tesla, cu ajutorul caruia se va face cu siguranta remarcat oriunde il veti amplasa in locuinta dumneavoastra, integrandu-se perfect de asemenea intr-un living sau dormitor de dimensiuni normale. Noul LED TV marca Tesla beneficiaza de un aspect elegant de culoare negru, o rama destul de ingusta a ecranului televizorului si de un suport standard integrat, fiind compatibil cu suportul standard de perete VESA (neinclus in pachet) pentru a-l monta direct pe perete.

Caracteristici generale/speciale

_____________________________

Noul televizor LED Tesla 49S306BF vine cu un tuner digital incorporat (DVB-T2/C/S2), impreuna cu slotul de carduri CI+, ambele fiind utile si chiar necesare la receptionarea transmisiilor TV digitale sau de inalta definitie (HDTV), fara a mai fi necesar un decodor extern, indiferent de distribuitorul dumneavoastra de televiziune prin cablu. Pe langa toate acestea, noul televizor LED din gama 2016 de la Tesla mai include o functie monitor pentru a-l putea utiliza ca pe un simplu monitor la un PC sau la o consola de gaming, precum si un player media USB pentru a accesa continutul media de pe dispozitivele USB externe.

 OPINIA NOASTRĂ

_____________________________

Noul televizor LED Tesla 49S306BF va permite sa va bucurati de o experienta excelenta de vizualizare FullHD, pe diagonala de 124 centimetri, dar si de un sunet puternic si foarte captivant, prin intermediul sistemului audio de maxim 12 W, toate acestea fiind completate functionalitati necesare in utilizarea de zi cu zi. Acestea fiind spuse, noul televizor LED de la Tesla reprezinta o solutie ideala pentru cei care sunt in cautarea unui nou televizor FullHD modern si de dimensiuni mari, cu un ecran de inalta calitate, un sistem audio destul de bun si functionalitatile necesare ale televizorului, la un pret ok de achizitionare.

 Mai multe poze cu TV-ul

_____________________________

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT