REVIEW: Sistem de navigatie TomTom START 20 – Cu sistem de prindere EasyPort!

  Review Sistem de navigatie TomTom START 20

Sistemul de navigație TomTom START 20 este dotat cu hărți detaliate ale întregii Europe, inclusiv România. Pentru hărți sunt oferite gratuit upgrade-uri pe tot parcursul vieții. TomTom s-a dovedit a fi o marcă dovedită de mult timp, sistemele de navigație caracterizându-se prin calitate, viteza și rezistența incontestabile. Modelul de navigație GPS TomTom START 20, este destinat autoturismelor, software-ul fiind ușor de utilizat. În același timp, acest dispozitiv oferă mai multe caracteristici și capabilități. Cu noile îmbunătățiri de design, software și inovații, TomTom START 20 este un dispozitiv preferat de mulți conducători auto.

 Preț Sistem de navigatie TomTom START 20

Sistemul de navigație TomTom START 20 are un preț accesibil, iar raportul preț calitate este  bun, deoarece dispozitivul este foarte modern, fiind realizat cu materiale de bună calitate. În pachetul dispozitivului sunt incluse un încărcător și un cablu USB.

Vezi preț – TomTom START 20

 Caracteristici

TomTom Start 20 este este sistemul de navigație de care ai nevoie, dacă dorești să găsești cea mai rapidă destinație pentru călătoria ta. Acum poți viziona în siguranță drumul în timp ce conduci, deoarece dispozitivul de navigație îți oferă instrucțiuni vocale și îți spune numele străzilor în limba română. Cu funcția de Planificare rapidă a traseului, nu vei aștepta mult pentru calcularea traseului, totul făcându-se în doar în câteva secunde. Ai o imagine completă a hărții. Software-ul TomTom îți oferă o imagine realistă a hărților, astfel încât să nu confunzi niciodată destinația. Cu funcția Route IQ vei obține întotdeauna cele mai precise rute către destinația ta de călătorie, combinate cu timpul de sosire cel mai precis.

Display: GPS-ul auto portabil TomTom Start 20 are un ecran tactil cu diagonala de 4,3 inci. Hărțile complexe  sunt reprezentate de imagini 3D realiste. Interfața intuitivă a dispozitivului, în combinație cu un ecran tactil sensibil, simplifică foarte mult vizibilitatea. Unitatea EasyPort  unică, îți permite să instalezi ușor și fiabil dispozitivul pe parbrizul mașinii, pentru o utilizare cât mai ușoară.

Hardware: GPS-ul funcționează cu sistem de operare Tomtom, având o memorie 128 MB, 4 GB pentru memoria internă și un  slot de memorie micro SD.  Asistentul vocal te avertizează atunci când există camere radar fixe și de supraveghere pe traseu.

Procesor: Navigatorul TomTom Start 20 funcționează pe baza unui procesor de nouă generație ARM 500MHz. Procesorul asigură o funcționare rapidă și stabilă a dispozitivului, chiar și atunci când se realizează un traseu complex. Iar serviciul special QuickGPSfix  te va ajuta să îți stabilești rapid locația, chiar și cu un semnal GPS foarte slab.

Harti:  Dispozitivul vine cu hărți preîncărcate din România și toată Europa, cu o bază de puncte de interes. Serviciul TomTom Map Share  îți permite să efectuezi modificări ale hărților și să primești ajustări făcute de alți utilizatori.

Audio-video: Pentru conectivitate dispune de  USB și tehnologia Touchscreen.

Baterie: De tip Li-Ion, bateria oferă o autonomie de până la  2 ore la o singură încărcare.

Optiuni suplimentare

Card micro SD.

Comentarii

Leave a reply

Review IT