REVIEW: Robot bucatarie Topmatic Germany PKM-1400.1 – Cu sistem de mișcare planetară!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

 Robot de bucatarie Topmatic Germany PKM-1400.1

Robotul bucatarie Topmatic Germany PKM-1400.1 este un dispozitiv inteligent și elegant de bucătărie, care poate deveni un asistent real la gătitul zilnic al diferitelor feluri de mâncare. Acest model este ideal pentru acei oameni care sunt obișnuiți să-i încânte pe cei dragi cu noi delicii culinare, realizând rețetele originale. Topmatic Germany PKM-1400.1 este capabil să facă față muncii de complexitate variată, datorită prezenței unui număr mare de accesorii, dar și a unui mod de trepte de viteză. În afară de baterea și frământarea diferitelor ingrediente de bucătărie, poate realiza piure de cartofi, supă cremă și chiar cocktail – uri.

Robotul bucatarie Topmatic Germany PKM-1400.1 este un multifuncțional procesor de alimente, cu sistem de amestecare planetară, cu o putere de 1400 Wați și funcționalitate completă. Sistemul de amestecare funcționează prin rotirea elementelor în jurul axei  proprii și în același timp de-a lungul marginii bolului. Astfel, masa este în mod constant împinsă în mijloc, ceea ce garantează o amestecare perfectă sau o frământare ideală. Bolul cu o capacitate de 5 litri din oțel inoxidabil și accesoriul de frământare, sunt capabile să realizeze un aluat pentru pâine sau prăjituri. Cei care prețuiesc calitatea la prepararea hranei știu cât de importante sunt instrumentele cele mai bune, corespunzătoare și ideale.

Robot bucatarie Topmatic Germany PKM-1400.1, 1400 W, bol 5.0 l, High Quality, Rosu

Robotul de bucatarie Topmatic Germany PKM-1400.1 este un instrument foarte popular, deoarece procesează și pregătește ingredientele pentru mâncare într-un mod mai rapid, mai simplu, mai fiabil și mai perfect decât te poți aștepta de la un asistent de bucătărie profesionist. Simplu, rapid și fiabil, este tot ceea ce se poate spune despre acest dispozitiv performant, ce face parte din rândul procesoarelor de alimente, bazat pe un sistem de viteză mare, ce își poate schimba treptele în funcție de ceea ce dorești să procesezi.

Cu un singur dispozitiv, poți frământa un aluat pentru pizza și poți să procesezi roșiile pentru o supă de roșii. Imediat după aceea, poți folosi telul pentru a realiza un  desert delicios. Nu vei rămâne doar încântat de varietatea de funcții, ci vei fi impresionat de nivelul de performanță pe care acesta îl poate oferi întotdeauna. Amestecarea, baterea sau frământarea pot să te aducă la nivelul unui bucătar experimentat. Numai un bucătar experimentat știe că fiecare procesare a ingredientelor are viteza și intensitatea  sa proprie.

  Cele mai importante caracteristici

  • Accesoriu de frământat
  • Tel
  • Spatulă
  • Capacitate bol: 5 litri
  • Putere: 1400 w
  • Trepte de viteză:  variabile

Preț Robot de bucatarie Topmatic Germany PKM-1400.1

Robotul bucătărie Topmatic Germany PKM-1400.1 nu are un preț mare, mai ales că acum, în acest moment, acesta poate fi cumpărat cu prețul la reducere. Raportul preț/calitate este bun, deoarece  dispozitivul este compact, cu un design modern și este realizat cu materiale de înaltă performanță. La cumpărarea robotului de bucătărie Topmatic Germany PKM-1400.1,  se oferă o garanție de doi ani, care este inclusă în preț.

Topmatic Germany PKM-1400.1

1400 W, bol 5.0 l, High Quality

 Părerea noastră

Robotul de bucătărie Topmatic Germany PKM-1400.1 este un procesor de alimente, de calitate și absolut sigur. Este realizat din materiale de înaltă calitate, pentru a fi folosit o lungă perioadă de timp. Acesta își va dobândi un loc bine meritat în orice bucătărie. 
REVIEW: Robot bucatarie Topmatic Germany PKM-1400.1 – Cu sistem de mișcare planetară!
4.8 (95.71%) 14 votes
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comentarii

Leave a reply