UTOK U24HD2A – televizor HD LED cu diagonala de 61 cm si tuner digital!

Cu un raport calitate-pret decent din toate punctele de vedere, televizorul LED UTOK U24HD2A este ideal pentru toti cei care vor sa se bucure de imagini HD si un sunet destul de bun la un pret cat se poate de accesibil. Acesta se va potrivi de minune intr-un living sau dormitor de dimensiuni reduse, remarcandu-se in principal printr-un design elegant, ecran Wide HD de 24 inch, sunet decent, tuner digital si mai multe caracteristici utile si de buna calitate.

Televizorul LED Non Smart de la UTOK ofera un design simplist, dar in acelasi timp si foarte atragator, potrivindu-se perfect intr-un living sau dormitor modern de dimensiuni mai mici, dar si in alte camere de marimi reduse. La exterior, acesta beneficieaza de o carcasa eleganta de culoare neagra si un stand modern alcatuit din doua picioruse tot de culoare neagra. In plus, televizorul LED are dimensiunile de 33 x 55,2 x 16,8 centimetri (cu stand) si o greutate de aproximativ 2,42 kilograme.

PROMOȚIE Televizor LED UTOK, 61 cm, U24HD2A, HD – verifică preț

Display-ul Wide de tip LED dispune de o diagonala buna de 24 inch (61 de centimetri), rezolutie decenta HD Ready de maxim 1366 x 768 pixeli, un contrast nativ de 1000:1, o luminozitate suficienta de 180 cd/mp si nu in ultimul rand de un timp de raspuns acceptabil de pana la 14 milisecunde, ceea ce va permite sa va bucurati de imagini clare si de inalta definitie pentru o experienta vizuala foarte buna din orice punct de vedere, chiar la dumneavoastra acasa.UTOK U24HD2A

Pe langa toate acestea, ecranul HD LED mai beneficieaza totodata de un raport de aspect a imaginii de 16:9 si de unghiuri largi de vizibilitatea de pana la 178 / 178 de grade pe orizontala si verticala, afisand asadar imagini de buna calitate si culori vii din orice unghi de vizualizare al TV-ului. Sistemul audio 3D Surround de tip 2.0 este alcatuit din doua difuzoare stereo integrate, cu o putere totala de 6 W si mai multe moduri de sunet, permit redarea unui sunet decent si destul de puternic.

Televizorul LED UTOK U24HD2A de 24 inch dispune de un slot CI+ si un tuner digital (DVB-T, DVB-C) pentru receptionarea fara probleme a transmisiilor TV digitale si High Definition, fara a mai fi necesara achizitionarea separata a unui decodor extern. Functia pentru monitor va permite sa conectati simplu si usor televizorul la PC-ul sau laptopul dumneavoastra. Cu toate acestea, playerul multimedia integrat ofera posibilitatea de a reda rapid si cu mare usurinta continutul multimedia preferat.

Comentarii

Leave a reply

Review IT