Vision Chef VRC-240 1W – Combina frigorifica cu 3 ani garantie

Cu atatea combine frigorifice pe piata, nu e de mirare ca este atat de dificil sa alegi una care sa se potriveasca cel mai bine nevoilor tale. De aceea, reviewurile sunt foarte utile, aduc informatii suplimentare si te pot ajuta sa faci comparatii pertinente. In final, sigur ca decizia iti apartine doar tie.

Vorbim azi de o combina frigorifica ieftina, cu capacitate mare de depozitare si, atentie cu 3 ani garantie. Faptul ca Vision Chef VRC-240 1W este o combina frigorifica ce vine insotita de 36 luni garantie inseamna ca este cu adevarat foarte fiabila, ca cei care au produs-o au mare incredere in performantele sale pe termen lung si ca, cel mai probabil, statisticile arata ca nu exista probleme tehnice in timp (altfel, garantia ar putea fi standard de 12 sau 24 luni).

Verifică noul preţ pentru combina Vision Chef VRC-240 1W

Ca si aspect exterior, nu putem trece cu vederea ca aceasta combina frigorifica este complet alba si ideala pentru cei care au o bucatarie impecabila. Nu exista manere verticale, iesite in exterior pe usi. Usile se pot deschide de pe laterala mica. Din pacate aceasta combina nu este prevazuta cu un afisaj pe usa pentru a putea avea acces la o serie de informatii importante legate de temperatura din interior. Dar, avand in vedere pretul mai mic si garantia inclusa de 3 ani, putem spune ca este o alegere buna pentru cei care cauta o combina incapatoare la pret redus.

Vision Chef VRC-240 1W

Combina frigorifica Vision Chef VRC-240 1W are un volum net total de 239 litri, iar 172 litri sunt alocati pentru frigider. Cele doua compartimente mari cuprind frigiderul extrem de incapator, bine organizat prin rafturi si congelatorul.

Citește și:  REVIEW - Samsung RT38K5435S9/EO

Frigiderul se afla in partea superioara, se poate dezgheta in mod automat si contine patru rafturi din sticla. Pe usa exista alte 4 rafturi pe care puteti aseza sticle, alimente (inclusiv oua) sau alte recipiente mai inguste. Compartimentul destinat fructelor si legumelor se gaseste in partea de jos. Aici puteti aseza fructe si legume crude pentru a le pastra proaspete o perioada de timp indelungata.

Congelatorul are 3 compartimente, unde puteti aseza alimentele pe care doriti sa le congelati. Capacitatea de congelare este de 3 kg in 24 de ore. Dezghetarea congelatorului se face manual.

Dimensiunea combinei este de 170 x 54 x 61 cm pe latime x lungime x adancime si cantareste 67 kg. Nivelul de zgomot este acceptabil pentru o combina de aceasta talie (41 dB) cu un compresor si un agent de racire R600a.

Comentarii

Leave a reply

Review IT