Vivax ACP‐12CH35AEMI – aparat de aer conditionat din gama 2017, cu un raport calitate/pret excelent!

Preţ Vivax ACP‐12CH35AEMI

Vivax ACP‐12CH35AEMI este un nou aparat de aer conditionat cu tehnologia Inverer de 12000 BTU/h, ideal pentru persoanele sau familiile ce vor sa se bucure de un mediu ambiant placut si foarte confortabil, care se regaseste deja si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret cat se poate de accesibil pentru dotarile sale foarte bune. Acesta vine cu un design elegant de culoare alb, clasa energetica A++/A+, un ecran digital LCD ascuns, tehnologia Inverter, o capacitate generala de 12000 BTU/h, un sistem avansat de filtrare a aerului (filtru HD de praf + filtru Bio + filtru de carbon activ), tehnologia Wi-Fi Ready (cu modulul M-Smart Wi-Fi – optional) si mai multe functii speciale de climatizare.

Review Vivax ACP‐12CH35AEMI

Design-ul modern si minimalist (M-Design) al noului aparat de aer conditionat din gama 2017 a celor de la Vivax se va integra perfect in orice tip de decor, prin intermediul aspectului elegant de culoare alb si a ecranului digital LCD ascuns ale unitatii interne de tip Split de perete, fiind ideal pentru acasa, intr-un spatiu de birouri si in oricare alta incapere de pana la 25 – 35 de metri patrati. In plus, unitatea interna cantareste 7,2 kilograme avand dimensiunile de 28,5 x 80,5 x 19,4 centimetri, in timp ce unitatea externa are o greutate de 25,5 kilograme si dimensiunile de 55,5 x 77 x 30 centimetri, oferind un nivel redus de zgomot de maxim 41 dB la interior si de 55 dB la exterior.

Aparatul de aer conditionat Vivax ACP‐12CH35AEMI dispune de un o capacitate de racire si incalzire de 12000 BTU/h (cu un consum de 1,29 kW/h la racire si de 1,18 kW/h la incalzire), dar si de un sistem avansat de filtrare a aerului (filtru HD de praf + filtru Bio + filtru de carbon activ), fiind suficient de puternic pentru o suprafata acoperita de 35 mp. Tehnologia Inverter se bazeaza pe un nou compresor rotativ DC-Inverter, impreuna cu o unitate electronica de comanda, care utilizeaza o capaciate maxima pentru a ajunge rapid la temperatura setata si va continua sa functioneze la o capacitate minima pentru a mentine temperatura constanta cu un nivel scazut de zgomot si un consum redus de energie.

In ceea ce priveste functiile/tehnologiile sale de ultima generatie, noul aparat de aer conditionat marca Vivax include patru functii de climatizare (Racire, Incalzire, Ventilatie si Dezumidificare), tehnologia Wi-Fi Ready pentru controlul de la distanta (cu modulul M-Smart Wi-Fi – optional) si mai multe functii speciale (I feel, Auto Clean, Dezghetare inteligenta, Turbo Mode, Sleep mode, 24h Timer, 1W Standby, Silent Mode, Auto-diagnoza si Auto Restart). Mai exact, functia de autodetectare a pierderilor de refrigerant opreste automat unitatea in cazul care va detecta scapari de agent frigorific, in timp ce functia de memorare a pozitiei flapsului reporneste aparatul la ultima setare efectuata cu privire la pozitia flapsului ce dirijeaza jetul de aer.

Părerea noastră despre produs

Accesibil, puternic si foarte performant, noul aparat de aer conditionat Vivax ACP‐12CH35AEMI ofera un nivel scazut de zgomot, o temperatura optima la interior si un consum redus de energie, respectiv un aer ambiant proaspat si foarte curat, fiind recomandat pentru o suprafata acoperita de aproximativ 25 – 35 de metri patrati. Astfel ca, noul aparat de aer conditionat marca Vivax reprezinta o solutie ideala si avantajoasa pentru oricine isi doreste un nou sistem de climatizare accesibil si foarte silentios, cu o eficienta energetica ridicata, o capacitate mare de racire/incalzire si mai multe functii/tehnologii speciale de climatizare, insa nu dispune de un buget prea mare.

– Părerea clienţilor –

Un echipament de aer conditionat excelent pentru pretul sau de achizitionare. Este elegant si foarte silentios, are un consum redus de energie si este suficient de puternic pentru suprafata recomandata de catre producator.

L-am achizitionat recent si pot spune deja ca sunt foarte multumit de el. Nu produce prea mult zgomot, functioneaza fara probleme la temperatura de -15 grade Celsius, iar suportul pentru controlul de la distanta este foarte util in viata de zi cu zi. Recomand.

Un raport calitate/pret foarte bun din punctul meu de vedere. Arata bine pe perete, nu produce prea mult zgomot, nu consuma foarte multa energie si raceste/incalzeste foarte bine o suprafata de pana la 30 de metri patrati.

Nu am nimic ce sa-i reprosez avand in vedere pretul sau foarte bun de achizitionare. Nu este zgomotos chiar si in modul Turbo, functioneaza fara probleme la temperaturi foarte scazute si se descurca apreciabil in orice situatie. Per total sunt foarte multumit de el.  

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT