Whirlpool ADGU 941 IX – masina de spalat vase semi-incorporabila cu tehnologie Al 6-lea Simt si o capacitate mare de spalare!

Daca v-ati saturat de spalarea manuala a vaselor murdare sau pur si simplu nu aveti destul timp pentru acest lucru, atunci masina de spalat vase semi-incorporabila Whirlpool ADGU 941 IX ar putea fi alegerea perfecta pentru dumneavoastra, deoarece acesta va permite sa va bucurati de vase perfect curate, fara a depune prea mult efort. Disponibila deja si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret decent pentru dotarile sale foarte bune, masina de spalat marca Whirlpool este dotata cu un design elegant din inox, display LED, clasa A++, tehnologia Al 6-lea Simt, optiunea de spalare Multizone, o capacitate mare de spalare si nu numai.

Pe partea de aspect, designul simplu dar modern al masinii de spalat vase semi-incorporabila de la Whirlpool va atrage mai mult ca sigur toate privirile celor din jurul sau, gratie aspectului exterior elegant de culoarea inoxului, fabricata din otel inoxidabil, precum si a panoului de control electronic usor de utilizat (cu un display LED intuitiv si o programare intarziata de pana la 24 de ore). In plus, aceasta cantareste aproximativ 37,5 kilograme si masoara 81,5 centimetri in inaltime, doar 44,8 centimetri pe latime si o adancime de 55 centimetri, oferind insa un nivel cat mai redus de zgomot ce nu depaseste 45 dB.

   Verifica AICI pretul actualizat pentru Whirlpool ADGU 941 IX  

Tehnologia speciala Al 6-lea Simt identifica nivelul de murdarie al vaselor dumneavoastra si adapteaza resursele utilizate la spalare in functie de acesta, astfel incat sa va puteti bucurade cele mai bune rezultate la spalare, intr-un timp redus la jumatate si un consum cu pana la 50% mai redus de energie electrica. Optiunea inovatoare de spalare Multizone va ofera posibilitatea de a seta masina de spalat marca Whirlpool pentru o spalare concentrata asupra unuia dintre cele trei cosuri din interior, ce asigura o spalare eficienta si mult mai rapida, precum si pentru o spalare normala in toate cele trei cosuri de vase, fara a afecta performantele de spalare.Whirlpool ADGU 941 IX

Masina de spalat vase semi-incorporabila Whirlpool ADGU 941 IX este incadrata in clasa de eficienta energetica A++ pentru un consum redus de resurse utilizate la spalare, si anume aceasta inregistreaza un consum energetic anual de doar 211 kWh/an si de numai 0,74 kW/h pe ciclu de spalare, respectiv un consum anual de apa de 2380 litri si de 8,5 litri pe ciclu de spalare. Caracteristicile sale generale includ un numar de 6 programe prestabilite de spalare (Intensiv, Bio/Eco, Zilnic, Pahare si Express), precum si o capacitate foarte buna de spalare de pana la 10 seturi complete de vase, pentru a va putea bucura de vase perfect curate, la un consum redus de resurse.

Comentarii

Leave a reply

Review IT