Whirlpool ADP 500 IX – masina de spalat vase inteligenta

Pentru toti cei care vor o masina de spalat vase, dar nu orice masina, recomandam cu incredere Whirlpool ADP 500 IX 6th Sense Power Clean (da, pe cat de lunga este denumirea sa, pe atat este de sofisticata, dotata si moderna).

Din prima clipa, veti observa ca aceasta masina este extrem de fiabila, solida, gandita si creata cu simt de raspundere pentru a face fata celor mai noi provocari dintr-o bucatarie moderna. Aceasta masina iese din anonimat si se evidentiaza prin culoarea sa, fiind construita din inox. Sa vedem mai bine ce se ascunde sub aceasta carcasa impresionanta.
   Vezi AICI pretul pentru Whirlpool ADP 500 IX   
Dotata cu un al saselea simt PowerClean, Whirlpool ADP 500, este inzestrata cu capacitatea exceptionala de reglare a presiunii jeturilor de apa in conformitate cu cat de murdare sunt vasele pe care le spalati. Lucrul acesta este posibil datorita unui senzor ce scaneaza rapid nivelul de murdarie de pe vase. Uau! Va dati seama la ce nivel de inteligenta tehnologica s-a ajuns? In consecinta, veti putea spala bine o cantitate aproape dubla de vase!

Masina-de-spalat-vase-Whirlpool-ADP-500-IX„Economie” este un alt cuvant ce caracterizeaza perfect aceasta masina de spalat. Si nu vorbim doar despre economie de curent electric (care, apropo este de doar 0.92 kW pe ciclu de spalare, aspect care ii atribuie calificativul exceptional de A++ pentru clasa de eficienta energetica). Whirlpool ADP 500 are la baza un sistem complex care are ca scop general reducerea consumului de apa. Pe scurt ea are un rezervor in care stocheaza 3 litri de apa pentru urmatoarea spalare si combina eficient o presiune scazuta cu una crescuta a apei in timpul spalarii. Ca rezultat, reuseste sa economiseasca 1 litru de apa la fiecare ciclu, pe care il va utiliza la urmatoarea spalare.

Cu o capacitate de 13 seturi de vase, Whirlpool ADP 500 va pune la dispozitie 6 programe complexe gandite sa va scoata din orice situatie dificila ce implica spalarea vaselor. Programul rapid de 30 de minute va permite sa spalati vase cu un nivel mai mic de murdarie si puteti sa-l folositi zilnic. Pentru curatarea eficienta a vaselor mai murdare masina va creste temperatura apei in ultima etapa de spalare. In acest fel vor fi eliminate aproape toate bacteriile si impuritatile. Programul Intensive va permite sa spalati oale si tigai mari care sunt foarte murdare. Functia de abur va ajuta astfel pentru indepartarea murdariei intarite si dificile.

Cu adevarat o masina ultramoderna de spalat vase, Whirlpool ADP 500 se adreseaza familiilor numeroase si chiar firmelor mici. Profitati acum de cea mai buna solutie la cel mai bun pret!

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT