Whirlpool ADP 500 WH – masina de spalat vase ECO

Pentru ca preturile au scazut mult si masinile de spalat vase pot fi achizitionate acum mai usor si de catre persoane cu venituri medii putem spune ca nu mai reprezinta un moft sa speli vasele intr-o masina automata. Cu toate acestea, Whirlpool ADP 500 WH reprezinta un lux accesibil, extrem de util si face toti banii.

Whirlpool ADP 500 WH are o capacitate mare de 13 seturi de vase si 6 programe de spalare complexe, gandite pentru orice situatie. Astfel, pentru curatarea si spalarea vaselor puteti opta pentru programul intensiv (cu temperatura apei mai mare 70 grade si pentru vase mai murdare), programul de prespalare pentru indepartarea resturilor alimentare, programul rapid pentru vase mai putin murdare (acesta dureaza doar 30 de minute) si cel bio/ eco, al carui scop principal este sa consume cat mai putina energie electrica. In plus, exista un program foarte util pentru spalarea paharelor si a altor recipiente din materiale sensibile. Acestea nu se vor distruge in urma spalarii si vor fi curatate foarte bine.
   Vezi AICI pretul pentru Whirlpool ADP 500 WH   
In doar 90 de minute puteti spala in fiecare zi incarcaturi mixte de vase, nefiind nevoit sa asteptati sa incarcati masina cu un anumit tip de vase. De altfel, exista si un ciclu de spalare dual, ce va permite sa spalati in acelasi timp intens vasele de pe raftul de jos si delicat vasele plasate pe raftul superior. In acest mod, veti castiga timp si veti avea in timp util toate vasele curate. Cu programul intensiv si datorita optiunii cu aburi, masina de spalat va curata chiar si cele mai dificile depuneri si resturi alimentare intarite pe vase (oale de gatit, tigai, tavi si alte vase ce au fost la cuptor).

Whirlpool-ADP-500-WHDotata cu tehnologia celui de a saselea simt, Whirlpool ADP 500 WH isi activeaza in mod automat functia de PowerClean. In acest caz, masina de spalat isi va ajusta presiunea jeturilor de apa in functie de gradul de murdarie prezent pe vase. Datorita acestei noi tehnologii, cei de la Whirlpool va garanteaza ca masina va fi mult mai eficienta si cu aceleasi resurse va spala o cantitate aproape dubla de vase in comparatie cu o masina tip basic.

Whirlpool ADP 500 WH are o clasa de eficienta A++ si este foarte atenta la consumul de resurse necesare unui ciclu de spalare. Anual, ea consuma doar 261 kW. Veti mai gasi util indicatorul de sare si pe cel care va indica momentul cand s-a finalizat un program de spalare. In plus, cosul reglabil pe inaltime va permite sa aranjati in masina vase de diferite marimi. Whirlpool ADP 500 WH este la pret redus si daca o comandati acum beneficiati de un super discount.

Comentarii

Leave a reply

Review IT