Whirlpool ADP450WH – masina de spalat vase ECO

Daca sunteti „eco-friendly”, va veti imprieteni rapid si cu masina de spalat vase Whirlpool ADP450WH. Aceasta este certificata Ecobel in cadrul Gamei „Natur” si este un indicator care dovedeste ca Whirlpool este atent cu mediul inconjurator si acorda un respect imens consumatorilor sai. Oricum, Whirlpool nu mai are nevoie de nici o prezentare, pentru ca de ani buni distribuie anual mii de electrocasnice in toata Romania, toate echipamente de calitate superioara, dotate cu cele mai noi functii si tehnologii in domeniu.

In ceea ce priveste masina de spalat vase Whirlpool ADP450WH, aceasta are o capacitate de incarcare de 9 seturi de vase si este echipata cu 5 programe. Aceste programe acopera cam tot ceea ce este necesar in materie de spalat vase intr-o casa normala. Astfel, vorbim despre un program rapid gandit sa va scuteasca de asteptari interminabile atunci cand va grabiti, un program intensiv dedicat vaselor mai murdare (care ne dau de obicei cea mai mare bataie de cap), un program auto, bio/eco cu o temperatura a apei de 50 grade si un program de prespalare pentru indepartarea resturilor de mancare de pe farfurii si alte recipiente.
  Vezi AICI pretul pentru Masina de spalat Whirlpool ADP450WH   
Masina este dotata cu un senzor care va permite sa alegeti din trei niveluri diferite de temperatura. Veti aprecia din plin sistemul de siguranta pentru copii si prezenta filtrului de autocuratare care va ajuta sa curatati mult mai usor masina dupa folosire. Cum ne aflam in era asigurarilor, este recomandat sa ne protejam si impotriva oricaror riscuri de inundatii, asa ca Whirlpool ADP450WH este prevazuta cu un sistem de protectie de inundatie. Practic, cand masina detecteaza mai multa apa se opreste automat evitand astfel orice posibile probleme.

Whirlpool-ADP450WH1

Un aspect foarte util la toate masinile de spalat este optiunea de incarcare la jumatate. Bineinteles ca de multe ori, mai ales in cazul familiilor mai mici, vor exista mai putine vase de spalat sau vase foarte usor murdare. Nu e nevoie sa le spalati manual si sa va ganditi ca puneti masina in functiune doar atunci cand aveti mai multe vase de spalat pentru a o umple la capacitate maxima. Pur si simplu, plasati in masina vasele pe care le aveti, iar masina, cu un consum mai mic de energie si apa, le va spala in timp util pentru dumneavoastra.

Un client istet va fi atent si la aspectul legat de consumul unei masini de spalat. In ceea ce priveste Whirlpool ADP450WH avem de spus doar de bine. Are un consum relativ redus, consumand anual 227 kW (0.81 kW per ciclu de spalare).

Alte atuuri ale acestei masini de spalat sunt silentiozitatea, posibilitatea de programare intarziata cat si designul simplu dar surprinzator de placut.

Comentarii

Leave a reply

Review IT