Masina de spalat vase profesionala Whirlpool AGB 668/WP – Cu capotă și anti-amprentă!

Preț Whirlpool AGB 668/WP

Whirlpool AGB 668/WP este un aparat electrocasnic profesional destinat spălării vaselor în sistem automat. Datorită ei, munca ta în bucătărie va mult mai ușoară, câștigând un timp prețios ce poate fi folosit în alte scopuri. Mașina de spălat vase profesională Whirlpool AGB 668/WP este un dispozitiv fiabil, proiectat pe baza celor mai noi tehnologii.  Aparatul este caracterizat de cea mai înaltă calitate și de eficiență. În același timp, dispozitivul îndeplinește standardele necesare de siguranță HACCP. Deține o carcasă realizată din două straturi de oțel inoxidabil, pompă de spălare și clătire și o pompă de dozatoare a detergentului. Rotative și independente, brațele de clătire sunt realizate din oțel inoxidabil. Temperatura necesară pentru funcționarea corespunzătoare a mașinii de spălat vase, este de 55 de grade C.  Prețul mașinii de spălat vase profesională Whirlpool AGB 668/WP este dat de tehnologiile inovatoare integrate și de performanță.

Masina de spalat vase profesionala Whirlpool AGB 668/WP cu capota, 25 l, Inox antiamprenta

Review Whirlpool AGB 668/WP

Realizată de un producător recunoscut datorită produselor de înaltă calitate, mașina de spălat vase Whirlpool AGB 668/WP are un nivel superior de spălare a vaselor, datorită faptului că aceasta este un produs profesional care nu folosește tablete la spălare vaselor, ci lichid de limpezire și lichid de curățare profesional. Cu o înălțime de 142 cm și lățimea de 64 cm mașina de spălat vase profesională Whirlpool AGB 668/WP poate fi încadrată cu ușurință în interiorul oricărei bucătării, a oricărui restaurant sau pizzerii.

Capacitatea cuvei de spălare este destul de mare pentru a acoperi necesarul vaselor, aceasta fiind de 25 de litri. Deși această mașină de spălat vase este destinată mediilor publice, poate fi folosită cu succes chiar și în mediul casnic. Cu un design din inox, Whirlpool AGB 668/WP are un aspect estetic elegant, foarte modern și foarte ușor de întreținut. Dotată cu LED-uri pe partea frontală, mașina de spălat vase îți poate oferi informații despre procesul de spălare în desfășurare.

Interiorul mașinii de spălat vase profesională Whirlpool AGB 668/WP este destul de încăpător, fiind în întregime din material plastic. Stativele sunt detașabile și reglabile pe înălțime, pentru a putea găzdui și vase de dimensiuni mai mari. Coșul pentru tacâmuri este foarte încăpător și poate fi mutat. Dacă se atașează coșul pentru tacâmuri la ușă, vei putea observa că acesta poate fi încărcat din partea de sus sau cu încărcare din față. În acest mod, coșul pentru tacâmuri aproape că se comportă ca un al treilea raft.

Părerea noastră despre produs

Mașina de spălat vase profesională Whirlpool AGB 668/WP aduce confort oricărui tip de utilizator, casnic sau public. Dotată cu multe programe de spălare și funcții profesionale, mașina de spălat vase oferă o spălare profesională oricărui tip de vase indiferent de structura lui. Apa din cuva de spălare este difuzată cu presiune prin intermediul brațului rotativ, distribuind uniform apa cu presiune în suportul destinat farfuriilor, tacâmurilor sau a cratițelor și tigăilor. De menționat este programul special antibacterian, care are rolul de a distruge bacteriile și micro-organismele de pe vase, mai ales vaselor din restaurante sau pizzerii.

– Părerea clienților –

Pentru că am o mică pensiune m-am gândit să îmi achiziționez o mașină de spălat vase profesională care să îndeplinească toate funcțiile de spălare a acestora și să fie și performantă. M-am oprit asupra modelului Whirlpool AGB 668/WP, care după ce a fost instalată mi-a demonstrat calitatea cu care spală vasele. O mașină de spălat vase cu adevărat profesională. 

Mie îmi plac lucrurile de calitate, așa că mi-am cumpărat mașina de spălat vase profesională Whirlpool AGB 668/WP. Capacitatea mare de încărcare a vaselor mă ajută să pot spăla toate vasele într-un singur ciclu de spălare și să am vase mereu curate și igienizate. Nu consumă mult, deoarece face parte din clasa de eficiență energetică A. 

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT