Masina de spalat Whirlpool FSCR 70211, 7 kg, 1200 rpm, clasa energetica A+++ – un nou model cu eficienta buna la spalare

Whirlpool FSCR 70211 – o alegere inspirata!

Cand vine vorba sa alegem o masina de spalat rufe mereu suntem indecisi, nu stim ce marca, nu stim cat de fiabile sunt si nu stim ce semnifica, caracteristicile acestora, asa ca in continuarea articolului noi o sa va recomandam un model de ultima generatie, cu capaciatate mare de incarcare si cu o eficienta foarte buna la spalare.

Whirlpool FSCR 70211 este un model de ultima generatie pe care il regasim in magazinele online din Romania la un pret scazut in aceasta perioada, o masina de spalat rufe cu clasa de eficienta energetica A+++, asta inseamna un cosum redus de energie, de apa si de detergent.

verifica-pret1

Pe langa caracteristicile absolut de ultima generatie, sa nu uitam ca este si un model care arata bine, pe partea frontala regasim un display led unde ne sunt afisate toate informatiile de care avem nevoie. Desing-ul nu este punctul forte, adica gasim modele de la Samsung care te duc automat cu gandul la tehnologie, insa cand discutam despre performante, atunci masina de spalat rufe Whirlpool FSCR 70211 chiar conteaza.

Masina de spalat Whirlpool FSCR 70211, 7 kg, 1200 rpm, clasa energetica A+++

FSCR 70211, masina de spalat rufe Supreme Care vine cu o capacitate de incarcare 7 kg, 1200 rpm, clasa energetica A+++ si Motor SenseInverter, un model Fresh Care de ultima generatie care aduce un plus in eficienta spalarii automate.

Cand alegem o masina de spalat rufe trebuie in primul rand sa alegem o marca cu renume, asa ca cei de Whirlpool nu cred ca mai au nevoie de vreo prezentare pentru ca stim cu totii ca in materie de electrocasnice sunt cei mai buni inca de prin anii ’90. De asemenea, atunci cand ne hotaram sa achizitionam o masina de spalat rufe sa ne uitam la capacitatea de incarcare, cu cat este mai mare cu atat este mai buna, in cazul de fata discutam despre o capacitate de 7 kg, viteza de centrifugare are si ea un rol destul de mare, daca vechile masini de spalat veneau cu o viteza de rotatie de 800 RPM, ei bine, acest model aduce 1200 RPM.

Whirlpool FSCR 70211 este o alegere perfecta pentru orice familie.

Comentarii

Leave a reply

Review IT