Whirlpool FWF 71483 W – masina de spalat FreshCare+ din clasa A+++, cu Al 6-lea Simt si Colours 15!

 Preţ Whirlpool FWF 71483 W

Moderna, incapatoare si performanta, aducem astazi la review modelul Whirlpool FWF 71483 W, o noua masina de spalat rufe frontala FreshCare+ cu tehnologia Al 6-lea Simt si programul special Colours 15, pe care o recomandam persoanelor singure, cuplurilor tinere sau familiilor ceva mai numeroase. Aceasta se regaseste deja si in oferta marilor magazine online de electro-IT din Romania la un pret super ok pentru caracteristicile sale foarte bune de generatie noua, precum si pentru cei ce nu dispun de un buget foarte mare sau care pur si simplu vor sa se bucure de un raport calitate/pret excelent.

 Review Whirlpool FWF 71483 W

Design-ul modern si foarte elegant al masinii de spalat rufe cu incarcare frontala de la Whirlpool se va integra perfect oriunde o veti amplasa in locuinta voastra, beneficiind de o carcasa exterioara de culoare alba, un panou de control electronic usor de utilizat (cu un display digital tip LCD), dar si de un hublou transparent de culoare alb. In plus, masina de spalat Whirpool masoara 84,5 centimetri in inaltime, 59,5 centimetri pe latime si o adancime ce nu depaseste 57,5 centimetri, in timp ce aceasta ofera un nivel de zgomot de numai 51 dB la ciclul de spalare si de maxim 83 dB la ciclul de centrifugare.

Clasa energetica A+++, impreuna cu clasa la spalare A, va ofera un consum redus de resurse la spalare, pentru a inregistra asadar un consum energetic anual estimat undeva la 174 kWh/an si la numai 0,79 kWh/ciclu de spalare, respectiv un consum anual de apa estimat la 10840 de litri/an si la 49 litri/ciclu. Noua masina de spalat rufe Whirlpool FWF 71483 W dispune de o viteza de cetrifugare de 1400 rpm, functiile speciale FreshCare+ si Colours 15, 12 programe de spalare (Rapid, Bumbac, Sport si altele), dar si de o capacitate de 7 kilograme de rufe, pentru a obtine rezultate foarte bune la spalare.

Tehnologia Al 6-lea Simt are la baza senzori speciali ce monitorizeaza in permanenta procesul de spalare, astfel ca masina va spala atata timp cat hainele sunt murdare si se va opri atunci cand rezultatul spalarii este unul perfect. Functia FreshCare+ are grija de tesaturile hainelor timp de 6 ore de la terminarea ciclului de spalare, prin miscarile delicate ale tamburului si a tratamentului dedicat cu abur. Noul tambur SoftMove asigura miscari personalizare ale acestuia pentru o ingrijire adaptata oricarui tip de rufe, prin efectuarea unui set exclusiv de miscari speciale si foarte delicate la fiecare ciclu de spalare.

Whirlpool FWF 71483 W

7 kg, 1400 rpm, FreshCare+

 Părerea noastră despre produs

Acum ca am discutat despre caracteristicile principale ale acesteia, noua masina de spalat rufe frontala Whirlpool FWF 71483 W reprezinta, dupa parerea noastra, o alegere perfecta si avantajoasa pentru toti cei care isi doresc o masina de spalat moderna si inteligenta, la un pret accesibil. Aceasta poate asigura o spalare foarte eficienta si de foarte buna calitate a unei cantitati de pana la 7 kilograme de rufe, pentru a va bucura de haine perfect curate fara a afecta tesatura lor sau a consuma multa energie/apa la ciclul de spalare.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT