Whirlpool FWL61252W EU – masina de spalat rufe cu functia Al 6-lea Simt si optiunea FreshCare+!

 Preţ Whirlpool FWL61252W EU

Whirlpool FWL61252W EU este o noua masina de spalat rufe cu incarcare frontala din clasa A++, pe care o recomandam in mod special persoanelor singure, cuplurilor tinere sau familiilor medii, acesta fiind disponibil deja si in oferta magazinelor online din Romania la un pret accesibil de achizitonare pentru dotarile sale foarte bune. Aceasta vine cu un design elegant de culoare alb, clasa energetica A++, un afisaj digital tip LED, tehnologia Al 6-lea Simt, un numar de 10 programe speciale de spalare, o capacitate de 6 kilograme de rufe, un tambur SoftMove, optiunea speciala de spalare FreshCare+, o optiune de programare intarziata, un sistem de protectie pentru copii si altele.

 Review Whirlpool FWL61252W EU

Design-ul simplu dar modern al masinii de spalat rufe cu incarcare frontala de la Whirlpool se va integra perfect oriunde o veti amplasa in locuinta dumneavoastra, gratie aspectului exterior elegant de culoare alb, un panou de control electronic usor de utilizat (cu un afisaj digital mare) si a hubloului transparent de culoare gri. Pe partea de consum, masina de spalat marca Whirlpool are clasa de eficienta energetica A++, impreuna cu clasa de eficienta la spalare A la spalare, precum si un consum foarte redus de resurse utilizate la spalare, inregistrand asadar un consum energetic anual estimat undeva la numai 172 kWh pe an si un consum anual de apa estimat la 8380 de litri pe an.

Masina de spalat rufe Whirlpool FWL61252W EU dispune de o viteza de cetrifugare de maxim 1200 rpm, un numar de 10 programe speciale de spalare (Rapid, Bumbac, Lana, Sport, etc.) si de o capacitate de 6 kilograme de rufe, pentru a putea beneficia de o spalare economica si foarte eficienta la fiecare ciclu de spalare, fara a depune prea mult efort. Tehnologia Al 6-lea Simt se bazeaza pe mai multi senzori speciali ce monitorizeaza in permanenta procesul de spalare a hainelor murdare, regland presiunea, cantitatea de apa si durata de spalare, ceea ce rezulta ca masina va spala atata timp cat hainele sunt murdare si se va opri doar atunci cand rezultatul spalarii este unul perfect.

Whirlpool FWL61252W EU

6kg, 1200 rpm, 10 programe

 Părerea noastră despre produs

Multumita unui raport calitate/pret super ok din punctul nostru de vedere, masina de spalat rufe Whirlpool FWL61252W EU este in opinia noastra o alegere perfecta si avantajoasa pentru cei care isi doresc o noua masina de spalat accesibila si performanta, cu un consum redus de energie, o capacitate suficienta de spalare si cateva functionalitati speciale la spalare. Astfel ca, masina de spalat marca Whirlpool asigura un ciclu de spalare destul de eficienta si foarte economic a unei cantitati de pana la 6 kilograme de rufe, pentru a va putea bucura de rufe perfect curate exact la momentul potrivit, fara a mai depune foarte mult efort in comparatie cu spalatul manual al rufelor.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT