Whirlpool FWSD 61253 W – masina de spalat FreshCare+, cu un raport calitate/pret foarte bun!

 Preţ Whirlpool FWSD 61253 W

Accesibila, eleganta si inteligenta, astazi va vom prezenta pe intelesul tuturor modelul Whirlpool FWSD 61253 W, o noua masina de spalat rufe compacta FreshCare+ cu tehnologia Al 6-lea Simt, pe care o recomandam persoanelor singure, cuplurilor tinere sau familiilor normale (cu 1-2 copii) si chiar celor ceva mai numeroase. Aceasta se regaseste deja si in oferta marilor magazine online de electro-IT din Romania la un pret super ok de achitionare pentru caracteristicile foarte bune ale acesteia, precum si pentru cei care nu dispun de un buget foarte mare sau pur si simplu nu vor sa achizitioneze produsul la un pret ridicat.

 Review Whirlpool FWSD 61253 W

Design-ul compact si ultra-modern al masinii de spalat rufe slim cu incarcare frontala de la Whirlpool se va integra perfect oriunde o veti amplasa in locuinta dumneavoastra, beneficiind de o carcasa exterioara de culoare alba, un panou de control electronic usor de utilizat (cu un display digital tip LCD), dar si de un hublou transparent de culoare alb (cu o deschidere standard spre stanga). Masina de spalat Whirpool masoara 83,7 centimetri in inaltime, 59,5 centimetri pe latime si o adancime de numai 42,5 centimetri, in timp ce aceasta produce un nivel de zgomot de 62 dB la ciclul de spalare si de maxim 85 dB la ciclul de centrifugare.

Tehnologia Al 6-lea Simt are la baza senzori speciali ce monitorizeaza in permanenta procesul de spalare, astfel ca masina va spala atata timp cat hainele sunt murdare si se va opri atunci cand rezultatul spalarii este unul perfect. Functia FreshCare+ are grija de tesaturile hainelor timp de 6 ore de la terminarea ciclului de spalare, prin miscarile delicate ale tamburului SoftMove si a tratamentului dedicat cu injectie de aburi. Noul tambur SoftMove asigura miscari personalizare ale acestuia pentru o ingrijire adaptata oricarui tip de rufe, deoarece acesta efectueaza un set exclusiv de miscari speciale pentru fiecare ciclu de spalare.

Clasa energetica A+++, impreuna cu clasa de eficienta la spalare A, va ofera un consum foarte redus de energie/apa la ciclul de spalare, pentru a beneficia asadar de un consum energetic anual estimat undeva la numai 153 kWh/an si de un consum anual de apa estimat la 8400 de litri/an. Noua masina de spalat rufe slim Whirlpool FWSD 61253 W dispune de o viteza de cetrifugare de maxim 1200 rpm, trei functii speciale (FreshCare+, Colours 15 si Clean+), 14 programe de spalare (Rapid, Bumbac, Sport si altele), dar si de o capacitate buna de incarcare de 6 kilograme de rufe, pentru a obtine rezultate excelente la ciclul de spalare.

Whirlpool FWSD 61253 W

6 kg, 1200 rpm, FreshCare+

 Părerea noastră despre produs

Acum ca am discutat despre caracteristicile sale principale, noua masina de spalat rufe slim Whirlpool FWSD 61253 W reprezinta, dupa parerea noastra, o alegere perfecta si avantajoasa pentru persoanele sau familiile care isi doresc o noua masina de spalat bine echipata pentru ziua de azi, capabila sa ofere un ciclu de spalare foarte eficient pentru a va bucura de haine perfect curate fara a afecta tesatura lor sau a consuma multa energie/apa in timpul functionarii sale.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT