Whirlpool FWSF6123W EU – masina de spalat rufe compacta cu un raport calitate/pret excelent!

 Preţ Whirlpool FWSF6123W EU

Incepem sa discutam in primul rand despre pretul si disponibilitatea produsului, asadar masina de spalat rufe slim Whirlpool FWSF6123W EU se regaseste in oferta magazinelor online de electro-IT din Romania, inclusiv la marele magazin online eMAG, pe care il recomandam pentru calitatea serviciilor sale. Masina de spalat Whirlpool este disponibila spre achizitionare la un pret foarte mic pentru caracteristicile sale foarte bune la spalare, respectiv pentru orice tip de buget, in timp ce magazinul online eMAG va ofera deschiderea coletului la livrare si ridicarea gratuita a produsului vechi si returnarea gratuita in 30 de zile.

 Review Whirlpool FWSF6123W EU

Pe partea de aspect, masina de spalat rufe frontala a producatorului Whirlpool va ofera design compact si ultra-modern, cu o carcasa eleganta de culoare alba, un display digital LED si un hublou transparent de culoare alb (cu o deschidere normala spre stanga), care se va integra perfect oriunde o veti amplasa in locuinta voastra. In plus, masina de spalat Whirlpool cantareste aproximativ 62,5 kilograme si masoara 83,7 centimetri in inaltime, 59,5 centimetri pe latime si o adancime de numai 42,5 centimetri, in timp ce aceasta ofera un nivel de zgomot de 62 dB la ciclu de spalare si de maxim 85 dB la ciclu de centrifugare.

In ceea ce priveste performanta energetica, clasade eficienta energetica A+++ si clasa de performanta la spalare A va ofera un consum anual de energie estimat la numai 153 kWh/an si de un consum anual de apa estimat la 8400 litri/an, in programul de spalare normala a hainelor de zi cu zi. Masina de spalat rufe frontala Whirlpool FWSF6123W EU dispune de o viteza de cetrifugare de 1200 rpm, doua functii speciale FreshCare+ si Colours 15, o capacitate buna de pana la 6 kg de rufe si mai multe programe de spalare (Rapid, Bumbac, Sport si altele), pentru a va bucura de haine perfect curate fara a afecta tesatura lor.

Tehnologia Al 6-lea Simt are la baza senzori speciali ce monitorizeaza in permanenta procesul de spalare, astfel ca masina va spala atata timp cat hainele sunt murdare si se va opri atunci cand rezultatul spalarii este unul perfect. Functia FreshCare+ are grija de tesaturile hainelor, cu pana la 6 ore dupa incheierea ciclului de spalare, prin miscarile delicate ale tamburului si a tratamentului dedicat cu abur. Noul tambur SoftMove se caracterizeaza prin mai multe miscari specifice ale acestuia in functie de program, pentru a va bucura de o ingrijire adaptata a hainelor voastre, in functie de tipul de tesatura si incarcatura initiala.

Whirlpool FWSF6123W EU

6th Sense Colours, 6 kg, 1200 rpm, Clasa A+++

 Părerea noastră despre produs

Acum ca am discutat despre caracteristicile sale principale, suntem de parere Whirlpool FWSF6123W EU este alegerea perfecta pentru persoanele si familiile care isi doresc o noua masina de spalat foarte bine echipate pentru ziua de astazi, la un pret foarte avantajos pentru orice tip de buget. Asadar, masina de spalat Whirlpool poate asigura o spalare economica si foarte eficienta a unei cantitati de pana la 6 kg de rufe, pentru a va bucura de rezultate foarte bune la ciclu de spalare, fara a afecta tesatura hainelor, a produce prea mult zgomot sau a consuma prea multe resurse la spalare.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT