Whirlpool FWSG 71253 W – masina de spalat incapatoare si performanta din clasa A+++, la pret avantajos!

 Preţ Whirlpool FWSG 71253 W

Accesibila, eleganta si foarte inteligenta, astazi va prezentam modelul Whirlpool FWSG 71253 W, o noua masina de spalat rufe compacta FreshCare+ cu un raport calitate/pret excelent, pe care o recomandam persoanelor singure, cuplurilor tinere sau familiilor ceva mai numeroase. Aceasta se regaseste deja si in oferta marilor magazine online de electro-IT din Romania la un pret super ok de achizitionare pentru cei ce dispun de un buget limitat sau nu foarte mare, precum si pentru cei care isi doresc o masina de spalat foarte bine echipata la un pret corect.

 Review Whirlpool FWSG 71253 W

Design-ul minimalist si ultra-modern al masinii de spalat rufe slim cu incarcare frontala de la Whirlpool se va integra perfect oriunde o veti amplasa in locuinta dumneavoastra, beneficiind de o carcasa de culoare alba, un panou de control electronic usor de utilizat (cu un display digital mare), dar si de un hublou transparent de culoare alb (cu o deschidere standard spre stanga). Masina de spalat Whirpool masoara 83,7 centimetri in inaltime, 59,5 centimetri pe latime si o adancime de numai 43,5 centimetri, in timp ce aceasta ofera un nivel de zgomot de 63 dB la spalare si de maxim 79 dB la centrifugare.

Clasa energetica A+++, impreuna cu clasa de eficienta la spalare A, va ofera un consum redus de resurse utilizate la ciclul de spalare, pentru a beneficia de un consum energetic anual estimat undeva la numai 175 kWh pe an si de un consum anual de apa estimat la 8380 10720 de litri pe an. Masina de spalat rufe slim Whirlpool FWSG 71253 W dispune de o viteza de cetrifugare de maxim 1200 rpm, 14 programe speciale de spalare (Rapid de 30 de minute, Bumbac, Lana, Baby, Sport si altele), dar si de o capacitate buna de pana la 7 kilograme de rufe, pentru a obtine rezultate excelente la fiecare ciclu de spalare.

Tehnologia Al 6-lea Simt are la baza senzori speciali ce monitorizeaza in permanenta procesul de spalare, pentru a regla presiunea, cantitatea de apa si durata de spalare, in timp ce masina va spala atata timp cat hainele sunt murdare si se va opri atunci cand rezultatul spalarii este unul perfect. Programul de spalare Colours 15 asigura o spalare la temperatura joasa pentru o protectie perfecta si o stralucire la fel ca in prima zi a hainelor colorate, in timp ce programul de spalare Daily Load acopera o incarcatura de 3,5 kilograme de haine sintetice/din bumbac, la o temperatura de 40 de grade in doar 60 de minute.

Whirlpool FWSG 71253 W

7 kg, 1200 rpm, FreshCare+

 Părerea noastră despre produs

Ca o concluzie, noua masina de spalat rufe slim Whirlpool FWSG 71253 W reprezinta, dupa parerea noastra o alegere perfecta si avantajoasa pentru persoanele sau familiilor care isi doresc o masina de spalat incapatoare si foarte performanta, capabila sa ofere un ciclu de spalare foarte eficienta pentru haine perfect curate, fara a afecta tesatura acestora sau a consuma multe resurse la spalare.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT